asdf

A Vertigo Média forgalmazza hazánkban Michel Hazanavicius új filmjét!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Vertigo Média
Magyarországon a Vertigo Média forgalmazásában jelenik meg a mozikban az Oscar-díjas Michel Hazanavicius új, The Search című alkotása. Hazanavicius idén is az Arany Pálmáért indul: filmje a május 14-25-e között megrendezésre kerülő 67. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában lesz először látható.

A rendező A némafilmes című mozija 2011-ben a legjobb színész díját nyerte el Jean Dujardin révén, majd filmje öt Oscar-díjat, közte a legjobb film, rendezés és színész díját nyerte el.

Berenice Bejo Michel Hazanavicius
Bérénice Bejo és  Michel Hazanavicius

A The Search egy 1948-as, Oscar-díjas Fred Zinnemann dráma csecsen környezetbe helyezett remake-je, a főszerepekben Annette Beninggel, és Bérénice Bejoval. Utóbbi volt A némafilmes egyik sztárja, aki tavaly Cannes-ban elnyerte a legjobb színésznő díját A múlt című filmben nyújtott alakításáért.

 berenice_bejo-annette_bening
Bérénice Bejo és Annette Bening

Az elmúlt hónapokban bemutatott Vertigo-filmek között megtalálható volt többek között a cannes-i Arany Pálma-díjas Adéle élete 1-2. fejezet Abdellatif Kechiche rendezésében, a többek között tavaly Berlinben díjazott Az ártatlanság virágai, az Oscar-jelölt A titokzatos szerető Ralph Finnes rendezésében, és Lars von Trier A nimfomániás című új filmje. Május 1-jén az idei berlini versenyprogramot is megjárt Stellan Skarsgard-film, Az eltűnés sorrendjében, május 15-én pedig a Coen-testvérek két Oscar-díjra jelölt, a Llewyn Davis világa kerül majd mozikba.

A The Search várhatóan novemberben kerül majd országszerte a magyar mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon