asdf

Még mindig téma, hogy meleg-e Elton John megformálója

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
Nagy várakozás előzi meg a Rocketman című filmet, amely Elton John felemelkedését mutatja be, Taron Egerton-nal a főszerepben. Jó ideje találgatják, a wales-i színész a saját neméhez vonzódik-e.
Nagy megtiszteltetés egy fiatal színésznek, ha a pályakezdő Sir Elton John-t alakíthatja, de komoly munkát is jelent, ugyanis meg kell tanulni hozzá zongorázni, legalább alapfokon. „Eeredetileg azt tudtam a zongoráról, hogy nagy, háromlábú bútor, amiből zene jön elő, ha ütögetik a billentyűit" – mondta Taron Egerton.
rocketman-elton-john-taron-egerton
"Három hónapot kaptam, hogy megbarátkozzak a zongorázással, mert anélkül nem lettem volna hiteles. Szerencsére Elton is besegített: mutatott pár trükköt, ami csak rá jellemző, így még jobban fel tudtam építeni a karaktert. Ez még hagyján, de pár napra odaköltözhettem Eltonhoz és férjéhez, David Furnish-hez, hogy jobban megismerkedhessek velük. Elton odaadta a hetvenes évekbeli naplóit, amik a legértékesebb forrásnak bizonyultak, amit csak egy színész kaphat, ha portréfilmről van szó. Egyébként Elton arra biztatott, hogy tanuljak meg rendesen zongorázni, mert van hozzá tehetségem, úgyhogy most erre gyúrok.”
Taron Egerton and Emily Thomas01
Taron Egerton a barátnőjével, Emily Thomas-szal jelent meg a BAFTA (a brit Oscar) gálát megelőző vacsorán, és újra felcsendült a kórus: lám, a kiváló színész tényleg nem meleg. Mindez azért téma, mert Egerton alakítja Elton Johnt a Rocketman című filmben, és már a forgatás idején felmerült, hogy azért tud olyan hiteles lenni, mert ő is a saját neméhez vonzódik. Maga a színész is hozzájárult a pletykák terjedéséhez, mert még novemberben posztolta az Instagramon egy barátja fotóját, és azt a megjegyzést fűzte hozzá: nézzétek, milyen cuki! Egerton nem sokkal később egy rádióműsorban cáfolta, hogy meleg lenne, kijelentvén, a poszt csak vicc volt, ugyanakkor fenntartotta, hogy ha valaki cuki, azt nem szégyen szóvá tenni.
Taron Egerton and Emily Thomas02
Egerton egyébként pár hónapja szakított Thomas-szal, de úgy látszik, újra összejöttek, mert a különféle gálákon történő közös megjelenés kinyilatkoztatás értékű. A Rocketman Elton John szakmai felemelkedését és fordulatos magánéletét mutatja be musical-fantasy formájában.
Rocketman – Hazai bemutató: 2019. június 6.
Megosztás facebookon