asdf

Középkori bérgyilkosok érkeznek 2015-ben

  • Szerző: Medve Pál
Az idei Comic-Con képregény találkozón nagyon vártuk az Assassin's Creed videójáték filmadaptációját, azonban a nagy bejelentések elmaradtak. Most már a gamer világ és Michael Fassbender rajongói is megnyugodhatnak, mert megkaptuk az első információkat a kaland moziról.

A Ubisoft játékfejlesztő cég és kiadó egyik legnagyobb húzóneve az Assassin's Creed brand, amivel rendszeresen a gamer "box-office" listák élére ugranak. A Prince of Persia játékmenet koncepcióját követő középkori miliőben játszódó bérgyilkos kaland megkapja a várva várt filmes adaptációját is. A projekt már tavaly bejelentésre került, ahol esőkörben megkaptuk Michael Fassbendert (Prometheus, 12 év rabszolgaság, Szégyentelen), mint főszereplőt. A napokban a brit színész is megszólalt a készülő mozival kapcsolatban, mivel a rajongók lassú hisztériában törtek ki az információkban hiányos Comic-Con után.

"Továbbra is a projekt részese vagyok, mivel együtt dolgozunk a forgatókönyvírókkal, de jelenleg szünetelnek munkálatok, amik folytatódhatnak amint visszautaztam Európába." Fontos még azt is megemlíteni, hogy Fassbender és a készítők nyilatkozatai alapján a videójátékhoz hűséges adaptációt fogunk kapni, ami pozitív előjel lehet a rajongók számára.

assassins-creed-michael-fassbender-release-date

A mostanában szállingózó pletykák alapján Fassbender duplaszerepet fog játszani, ami ismerős lehet a hardcore rajongóknak, ugyanis az Assassin's Creed franchise világa több idősíkban is zajlik. Az egyik szerepe állítólag egy független karakter lenne aki a bérgyilkosok és lovagok háborújába csöppen, a másik pedig egy bérgyilkos aki a spanyol inkvizíció idején tevékenykedik. A teljes történet szál egyenlőre homályos, de annyi valószínű, hogy a játékszéria második eposzából fog többnyire meríteni. A filmet Justin Kurzel (Snowtown) rendezi aki már dolgozott együtt Fassbenderrel az év végén mozikba kerülő Shakespeare adaptáción (Macbeth), tehát a történelmi hangulat és a stáb már adott egy jó kalandfilm elkészítéséhez.

Assassin's Creed - Bemutató: 2015. augusztus 7.

Megosztás facebookon