asdf

Kaszkadőrből lett rendezőt kapott a Halálos iramban spin-offja

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
2019-ben sem maradunk Halálos iramban film nélkül. Ugyan a kilencedik rész csak 2020-ban kerül a mozikba, de a Halálos iramban 8-ban Luke Hobbs és Deckard Shaw párosa saját filmet kap.
Egy ideje lehet tudni, hogy nagy erőkkel előkészületben van a Halálos iramban spinoffja, a Hobbs and Shaw, amely a Dwayne Johnson és Jason Statham által alakított két fontos karakter történetét gombolyítja tovább önálló filmben. A napokban pedig azt is bejelentették, hogy a rendező David Leitch lesz, aki kaszkadőrből és second unit rendezőből küzdötte föl magát, és az akcióműfajban való jártasságát olyan filmekkel bizonyította, mint a John Wick (itt néhány jelenetet dirigált), az Atomszőke és a Deadpool 2. A film forgatókönyvén Chris Morgan (Halálos iramban 6-7-847 ronin) és Gary Scott Thompson (Halálosabb irambanÁrnyék nélkül) dolgozik. 
fate_of_the_furious_hobbs_and_shaw
Leitch a Cinemablendnek elmondta, miért vállalta örömmel a Hobbs and Shaw rendezését. „Jó pár filmet forgattam Jasonnel second unit rendezőként és akciókoreográfusként. Nagyon jól ismerem. A Halálos iramban franchise pedig azért vonzott, mert ezzel a spin-offal most valami egészen újat akarnak belőle kihozni. Tovább akarom fejleszteni ezt a világot, hogy más lenyomatot hagyjon a nézők emlékezetében, miközben hűek maradunk a sorozat hagyományához.”

Hobbs and Shaw – Várható bemutató: 2019. július
Megosztás facebookon