asdf

Jó hír a Szex és New York fanoknak! Jön a 3. rész!

  • Szerző: AnnMarie
Már decemberben elindultak a pletykák, miszerint lesz harmadik része is a Szex és New York mozifilmeknek, most viszont a sorozat producere hivatalosan is rábólintott, készülhet az új rész!

A leghíresebb négy New York-i csaj története tovább folytatódik. A Charlotte-ot játszó Kristin Davis már decemberben kijelentette, hogy ő bizony nagyon szeretné, ha tovább forogna a kamera és újabb mozifilm készülhetne. SJP is hasonlóképpen nyilatkozott, azt mondta, hogy ő még úgy érzi, nem érhet véget a történetük.

szexésny

A napokban Micheal Patrick King, a sorozat producere is zöld utat engedett az új résznek, sőt már azt is tudja, hogyan fog folytatódni Carrie története, igaz a részletekről még nem árult el semmit. A rajongók viszont már teljesen bepörögtek, és elárasztotta az internetet a különböző spekulációk. Vannak olyanok, akik szerint a harmadik részben valamelyik csajszi meg fog halni, (Bár ez elég brutál fordulat lenne), mások szerint Big eltitkolt tinilányával kell majd megküzdenie Carrie-nek.

szexésny2

Egy biztos, a színésznők a rosszindulatú hozzáaszólások ellenére, egyáltalán nem érzik magukat öregnek a karakterükhöz, sőt már alig várják, hogy végre elkezdődjenek a forgatások.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! 

Megosztás facebookon