asdf

Eltűnt nagyapja után nyomoz a Szex és New York sztárja

Családi titkok, a magánélet sokkoló részletei, fájdalmas emlékek, minden, amit egy világsztár általában nem szívesen mutat meg a nagyvilágnak.

A Mit gondolsz, ki vagy? legújabb részében a kamerák előtt kezd nyomozásba a Szex és New York sztárja. Kim Cattrall eltűnt nagyapja történetét szeretné felderíteni, hogy megoldjon egy több mint hetven éves családi rejtélyt.

NUP_143331_0003.JPG 

A nagyszájú és szex-éhes Samantha-t alakító Kim Cattrall a Universal Channel műsorán új oldalát mutatja meg. Egy több mint hetven éves családi rejtély nyomába ered a liverpooli születésű világsztár. Kim édesanyja mindössze nyolc éves volt, amikor édesapja eltűnt hátra hagyva feleségét és három lányát. Kim most mindent bevet, hogy kiderítse, mi is történt nagyapjával, George Baugh-val. A színésznő Liverpoolban kezdi a nyomozást, de beszél édesanyjával és két nagynénjével is. A nyomozás nem indul egyszerűen, hiszen a testvérek azt sem tudják, hogy nézett ki édesapjuk, mert egyetlen fotójuk van csupán róla, amin mindössze a körvonalai látszanak. Az egész család szeretné tudni, mi is történt vele. Kim apró mozaikokból próbálja összerakni a képet, ami sokkoló és fájdalmas tényeket rejt.

Hogy mi történ Kim Cattrall nagyapjával, az kiderül a Universal Channel-en a Mit gondolsz, ki vagy? legújabb epizódjában május 8-án.

Megosztás facebookon