asdf

Jennifer Aniston vad jeleneteket vállalt be!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Valószínűleg sok férfi álmodozik egy Jennifer Aniston-ról és a tőle kapott csókról. Néha pedig az álmok teljesülnek… és ki tudja, jó-e az?

jennifer-aniston-

A Családi üzelmek (16) (We're the Millers, hazai bemutató: augusztus 22.) című vígjáték kedvéért Aniston meglehetősen vad jeleneteket is bevállalt. Muszáj volt, hiszen rúdtáncosnőt alakít, aki egy csempésztúra kedvéért csatlakozik a Jason Sudeikis által szervezett kamu családhoz - hogy így terelje el magáról a hatóságok figyelmét. Aniston tehát vetkőzik, veszekszik, káromkodik és lövöldözik. És csókolózik: a komédiában szerepel egy édeshármas, melyben ő is beszáll ál-gyerekei csókcsatájába. Természetesen csakis oktatási célból.

 Aniston hármas csókja[2]

A 20 éves Will Poulter, aki a szerencsés srácot alakítja, így emlékszik a jelenetre, melyben harmadikként Emma Roberts vett részt:

"Hú, az nagyon fura helyzet volt! Jennifernek és Emmának nyilván borzasztó lehetett. De én, mármint a figura, akit játszottam, az nagyon élvezte. Mondjuk, civil szempontból sem semmi: ez volt az első alkalom életemben, hogy egyszerre két csajjal csókolózom…"

 

Megosztás facebookon