asdf

Lesz folytatása a Családi üzelmek-nek

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Aki imádta 2013 legjobb vígjátékát, a Családi üzelmeket, akkor annak jó hírrel szolgálunk! Hivatalosan is bejelentették, hogy lesz folytatása a vicces mozinak!

A Családi üzelmek-nek nincs vége! A mindössze 37 millió dolláros költségvetéssel készült film a múlt nyáron elképesztő sikert aratott; a vígjáték mozis karrierjének végén az Egyesült Államokban 150, világszerte 270 millió dollár bevételt számoltak össze a producerek. Nem is csoda, hogy arra a következtetésre jutottak: folytatni kell a magukat családnak hazudó kábítószercsempészek történetét.

we-re-the-millers-still01

A héten hivatalosan is bejelentették: készülhetünk Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts és Will Poulter újabb közös kalandjára – a színészek még nem írták alá a szerződést, de már ígéretet tettek, hogy benne lennének a folytatásban. Az első részt rendező Rawson Marshall Thurber szintén visszatér, a forgatókönyvet pedig a Terhes társaság írójára, Adam Sztykiel-re bízzák.

családiüzelmek_anniston

Idén novemberben lesz a bemutatója a Förtelmes főnökök második részének, 2015 nyarára pedig a Családi üzelmek 2. is a mozikban lehet – Jennifer Aniston nem hagyja cserben a vígjátékok rajongóit.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon