asdf

Véget ért Jennifer Aniston és Courteney Cox barátsága?

  • Szerző: Nikk
A szőke színésznő nem hívja meg esküvőjére egykori legjobb barátnőjét. Chelsea Handler lehet Jennifer Aniston koszorús lánya?

A pletykák szerint az első feszültségekkel teli időszak akkor jött el az egykori Jó barátok két sztárja számára, mikor Courteney 2010 októberében szétment férjével. Jen ekkor jó kapcsolatot ápolt David Arquette amerikai színésszel, amely Coxnak bizony nem esett túl jól barátnőjétől.

Egy közeli forrás tudni véli, hogy a helyzet az idő során csak egyre rosszabb lett. A RadarOnlinenak többek között azt is elárulta, hogy tavaly nyáron Cox nem hívta meg születésnapi partijára Anistont. "Nem volt túl furcsa, hogy Jen kimaradt a listáról, mert nagyon sok barátja ott volt Coxnak. Persze mindenkinek feltűnt, hogy talán már nem olyan jó a kapcsolatuk, mint régen."

jencoxchelsea

Most pedig kiszivárogtak azon információk, amelyek szerint Aniston lehetséges koszorús lánya a nagy napon Chelsea Handler lehet. "Courteney köztudottan ki nem állja Chelsea-t. Szerinte Chelsea hangos és durva, Jen nem veszi komolyan ezeket a kijelentéseket, de szerinte Courteney úgy viselkedik, mint egy féltékeny tinédzser. Most eljutottak arra a pontra, hogy egyikük sem szeretne több erőfeszítéseket tenni barátságuk érdekében." – tette hozzá a bennfentes.

A lagzira nem mellesleg augusztus 10-én kerülhet sor, Jen és Justin Theroux eljegyzésének második évfordulóján.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon