asdf

Ilyen izgalmas lesz a Cinema City Filmünnep 2014

Imádod a filmeket? Szeretsz moziba járni? Akkor a Cinema City Filmünnep a Te ünneped. Október 9. és 12. között a Cinema City fővárosi és vidéki mozijában a kedvezményes jegyek mellett tematikus filmklubokkal és sztár jegykezelőkkel várja a mozizni vágyókat. A Filmünnep hivatalos arca Szabó Simon, aki a mozizás mellett egy rendkívül attraktív játékra hívja fel a figyelmet.

Érdekel a divat? Nem tudtál elmenni a One Direction koncertjére? Beszélgetnél Szabó Simonnal? Kipróbálnád magad a szinkronizálásban? Akkor irány a Cinema City Filmünnep!filmünnep_plakát

A jegyszedők ebben az évben is ismert magyar színészek, zenészek és televíziós hírességek lesznek: Kiss Ramóna, Gesztesi Károly, Radics Gigi, Csobot Adél, Harsányi Levente, Kulka János, Fesztbaum Béla, Simon Kornél, Cseh László, Havasi Balázs, Fluor vagy a Children of Distance tagjai.

„A Filmünnep programjaival szeretnénk megosztani a nagy közönséggel a mozizás élményét és négy napra a lobbikba varázsolni a filmek különleges, egyedi világát. Külön öröm számunkra, hogy ezeken a napokon nem csak premier előtt mutathatunk be mozis alkotásokat, hanem olyan párbeszéd jöhet létre a filmek készítőivel, mozis szakemberekkel, a magyar kultúra képviselőivel, amelyek a mozi élményét emelik új szintre” – mondta Buda Andrea, a Cinema City pr- és marketing igazgatója. „Ebben az évben Szabó Simonnal is együttműködünk, mindezt többek között azért, mert a magyar film ügye és annak széleskörű népszerűsítése kiemelt fontosságú a Cinema City életében” – tette hozzá.

„Egy fiatal arcot szerettünk volna, és van egy olyan réteg, aki ismeri őt a filmekből és tud vele azonosulni. Korban és stílusban átlagot tekintve hasonlít a mai moziba járókhoz. Simon annyira szerteágazó személyiség, nemcsak színész, rendező, forgatókönyvíró, de családapaként is megállja a helyét.” – nyilatkozta a Cinema City marketing igazgatója.

Buda Andrea azt is elmondta, hogy egy ilyen filmünnepes eseményen kb. 3-4, akár 5x többen vannak, mint egy átlag napon. „Ez attól is függ, hogy milyen filmek mennek. Például, ha egy nagyon várt film kerül a mozikba, akkor megnő a moziba járók száma. De a filmünnepen általános tendencia, hogy ennyivel megnőnek a nézői számok, és nekünk erre fel kell készülni.”

A kedvezményes árak mellett interaktív és érdekes programokkal várja a Cinema City a mozi és a filmek szerelmeseit.

„A filmünnepnek van egy olyan közönsége, aki csak azért jön, mert kedvező áron nézhet meg filmeket, de nekünk az a célunk, hogy az emberek lássák, hogy a filmeket moziban érdemes megnézni, ami az élményt adja. A szlogenünk: „Bárhonnan nézed, megéri!” is azt sugallja, hogy ilyenkor több filmet néz meg az ember, utána egy ideig nem jön, de amikor meg kijönnek a nagy filmek, arra úgyis el fog jönni a néző.”

A filmklubok az igazi fanatikusoknak ad remek lehetőséget arra, hogy szakértőkkel ássák magukat a filmes világ mélyébe.

Nézz filmeket, vegyél popcornt és NYERJ!

"A Filmünnep különlegessége a filmklubok. Van egy réteg, akik nagyon aktívan részt vesznek az ilyen közönségtalálkozón. Tavaly például Réz András filmklubján másfél órán át beszélgettek a nézők. Ha valakit egy bizonyos téma érdekel, akkor elismert szakértőkkel beszélgethet majd arról. Vannak olyan filmek, amelyeknél meg kell emészteni, amit láttál, és ezek a beszélgetések segítenek feldolgozni. Emellett meg kell említenem a tavaly nagy sikert aratott szinkronizálás, idén is a programok között szerepel. Kálid Artúrral lesz arra lehetőség, hogy egy film részletét szinkronizálja a néző, ami most még meglepetés, de annyit elárulhatok, hogy abban is ő szinkronizál."

Cinema City Filmünnep 2014 - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Megosztás facebookon