asdf

Ezt érdemes megnézni novemberben

  • Szerző: P. Kristóf
Itt a november, úgyhogy összeszedtük nektek azt a 10 filmet, amit szerint a leginkább érdemes megnézni ebben a hónapban.

Phillips kapitány

Bemutató: 2013. 11. 07.

A Bourne-trilógia utolsó két darabjának rendezője, Paul Greengrass ezúttal egy megtörtént eseményt dolgozott fel, Tom Hanks-szel a főszerepben.

Miért? : Mert  a szomáliai kalózok és az amerikai teherhajó története rengeteg feszültséget, izgalmat és drámát rejt magában. Meg persze Tom Hanks miatt, aki olyan zseniálisat alakít, hogy az Oscar-jelölés szinte biztos.

Végjáték

Bemutató: 2013. 11. 07.

Orson Scott Card kultikus militarista sci-fi regényéből készült film olyan sztárokkal, mint Harrison Ford, vagy Sir Ben Kingsley.

Miért? : Mert Card regénye 1985-ös megjelenése óta az egyik legnépszerűbb sci-fi írás, sőt sok amerikai katonai intézményben ajánlott olvasmány lett. Mert egy újabb nagyszabású és látványos sci-fi, mely mögött mélyebb tartalom rejlik. Meg természetesen a színészek, különösen a fiatal Moises Arias miatt.

A jogász

Bemutató: 2013. 11. 14.

Ridley Scott a Prometheus után visszatért a Földre, hogy egy mocskos, droggal és szexszel teli filmet készítsen rengeteg sztárral.

Miért? : Mert ez Ridley Scott legújabb filmje, ami rendkívül felháborítónak tánik. Ráadásul olyan színészeket gyömöszölt bele egy filmbe, mint Brad Pitt, Michael Fassbender, Javier Bardem, Penelope Cruz, Cameron Diaz, vagy Bruno Ganz. Az meg már csak hab a tortán, hogy a két színésznő újra együtt látható a Vanília égbolt után. 

Thor: Sötét világ 

Bemutató: 2013. 11. 14.

A Thor és a Bosszúállók után a skandináv istenségből lett szuperhős ismét visszatér, hogy megmentse az emberiséget. 

Miért? : Mert ez Thor eddigi legkomolyabb csatája, ráadásul bajkeverő testvére, Loki ezúttal nem ellenfele, hanem segítője lesz. Meg azért is, mert végre kicsit többet is láthatunk Asgardból, a skandináv istenek lakhelyéből.

Starbuck

Bemutató: 2013. 11. 14.

Kandai vígjáték egy negyvenes, kötöttségek nélküli férfiről, aki rájön, hogy a spemabanki mintája miatt több, mint ötszáz gyermek édesapja.

Miért? : Mert egy elég rendhagyó témájú vígjáték. Mert annyira jó, hogy idén elkészítették a remake-jét Vince Vaughn-nal a főszerepben, mely Elpuskázva címmel decemberben kerül a mozikba.

Az éhezők viadala: Futótűz

Bemutató: 2013. 11. 21.

Az éhezők viadala trilógia második része, mely még az elsőnél is izgalmasabb és látványosabb.

Miért? : Mert Az éhezők viadala triógia második része, mely még az elsőnél is látványosabb és izgalmasabb, szerintem a dolog önmagáért beszél.

A komornyik

Bemutató: 2013. 11. 21. 

A Precious - A boldogság ára Oscar-jelölt rendezőjének új filmje egy komornyikról, aki nyolc amerikai elnök komornyika volt a Fehér házban. 

Miért? : Mert a történet a Forrest Gump afroamerikai változata a szellemi fogyatékosság nélkül. Szívhez szóló történet amerika történelméről zseniális szereposztással.

Lola Versus

Bemutató: 2013. 11. 21.

Amerikai vígjáték Greta Gerwig-gel a főszerepben.

Miért? : Mert Greta Gerwig elbűvölő. És pont.

Harcban élve

Bemutató: 2013. 11. 28.

Izgalmas thriller Jason Statham főszereplésével, melyben a gonoszt James Franco alakítja.

Miért? : Mert a forgatókönyvet maga Sylvester Stallone írta. Mert Jason Statham tökéletes akciósztár és mert James Franci, mint gonosz nagyon izgalmas ötletnek tűnik. 

Vétkek völgye

Bemutató: 2013. 11. 28.

Paul Schrader legújabb filmje az Amerikai pszichó írójának forgatókönyvéből, Lindsay Lohan főszereplésével.

Miért? : Mert Paul Schrader íróként korábban olyan filmeket jegyzett, mint a Taxisofőr, vagy a Dühöngő bika. Mert ez Bret Easton Ellis első forgatókönyve. Meg persze azért is, mert Lindsay Lohan elég sokat meztelenkedik benne.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

 

Megosztás facebookon