asdf

Egy filmben Dwayne Johnson és Kylie Minogue?

  • Szerző: Nikk
A hamarosan hazánkba látogató ausztrál énekesnő-dalszerző nemsokára a mozivásznon bizonyíthat. Kylie ugyanis egy katasztrófa filmben kapott szerepet.

A film a hírek szerint egy Kaliforniát megrázó, kilences erősségű földrengésről szól majd, és ebben az alkotásban bizonyíthatja színészi képességeit Kylie Minogue is. Az ausztrál híresség várhatóan olyan kiválóságok oldalán alakít a vásznon, mint Dwayne Johnson, Archie Panjabi, Art Parkinson, Carla Gugino és Alexandra Daddario. A film címe a San Andreas lesz, és az egész filmet a Kylie hazájában, Ausztráliában forgatják. Egyelőre annyit tudhatunk biztosan, hogy Dwayne Johnson egy pilótát alakít majd, aki lányát igyekszik kimenteni San Franciscoból. A hollywoodi portál, a Variety.com állításai szerint a forgatókönyv Carey és Chad Hayes munkáját dicséri és rendezőként pedig Brad Peyton nevét említik. A bemutatóra jövő nyáron kerülhet sor.

Kylienak mellesleg nem ez lesz az első filmes munkája, hiszen korábban feltűnt a 20 000 nap a Földön, a Moulin Rouge, valamint a Holy Motors alkotásokban. 

Kylie M és Dwayne

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon