asdf

Dwayne Johnson elárult pár dolgot szuperhős szerepéről

  • Szerző: P. Kristóf
Dwayne Johnson tavaly leült tárgyalni a DC Comics vezetőivel, azóta tart a pletykálkodás, hogy vajon melyik szuperhős bőrébe bújhat majd. Eddig semmi biztosat nem tudhattunk, de a színész végre elárult pár részletet.

Dwayne Johnson neve először a Batman vs. Superman kapcsán merült fel, majd a következő Zöld Lámpásnak, vagy Lobo-nak gondolták, de néhány újságírónak a CinemaCon nevű vásáron lehetősége volt elbeszélgetni a sztárral a rejtélyes projektről. Megerősítette, hogy valóban tárgyalt a DC-vel, de nem egy kész szerepet ajánlottak fel neki, hanem együtt keresték ki a legmegfelelőbbet.

Dwayne Johnson

"A DC és jómagam évek óta keressük a megfelelő karaktert. Mint mindenki a teremben, én is imádom a szuperhősöket. A karakternek először is olyan valakinek kell lennie, aki elképesztően összetett és rengeteg lehetőség rejlik benne. A másodszor olyan hősnek kell lennie, aki meglehetősen ismert, de még sosem szerepelt a filmvásznon. Végül pedig, de nem utolsó sorban legyen kibaszottul kőkemény, olyan Superman szintű erővel. Nagyon örülök, hogy végre megtaláltuk a karaktert, amely megfelel mindhárom feltételnek és jelenleg több író is dolgozik már a történeten." - árulta el az amerikai sztár. 

Igaz, így sem tudtuk meg, hogy kiről van szó, de a Szikla szerint az idei ComicCon-on már többet is elárulhat majd. A kritériumoknak köszönhetően pedig szűkíthetjük a kört, így a Zöld Lámpás kapásból kiesikm de van még bőven DC szuperhős, aki szóba jöhet. Szerintetek kinek a bőrébe bújuk majd Johnson?

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon