asdf

Az Öngyilkos osztag végleg megváltoztatja a szuperhősös filmeket?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Mindenki többet szeretne tudni a Suicide Squad – Öngyilkos osztag-ról. A nyár talán legjobban várt filmje egyelőre a legrejtélyesebb is.

Egyelőre csak annyit lehet sejteni róla, hogy a bemutatója után a szuperhősfilm többé nem lesz olyan, mint eddig volt, és azt lehet biztosan tudni, hogy nagyon ütős szereposztása van: többek között Will Smith, Ben Affleck, Jared Leto, Margot Robbie, Cara Delevingne, Jai Courtney őrül meg benne. De a lehető legtöbbet pillanatnyilag egy klipből lehet megnézni a filmből.

SuicideSquad_jelenetfoto (12)

Nyilvánosságra hozták a Twenty One Pilots Heathens című számának klipjét, melyben az együttes tagjai a film díszletei között zenélnek, és részletek is láthatóak a világ legrosszabb hőseinek kalandjaiból –ők is főleg a Belle Rev börtönben láthatóak.

A filmnek meglehetősen dögös zenéje van: Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons, Krillex & Rick Ross, Action Bronson & Dan Auerbach direkt a film számára csinált zenét, de a soundtracken szerepelnek számok Kevin Gates, a Panic! at the disco, Kehlani, Grimes és Skylar Grey előadásában is.

SuicideSquad_jelenetfoto (3)

És hogy ebből a menő csapatból miért a Twenty One Pilots csinálhatta az első klipet, főleg ilyen izgalmas, exkluzív tartalommal? Erre is van magyarázat: a csapat a rendező, David Ayer valamint az egyik legextravagánsabb főszereplő, a Joker bőrébe bújó Jared Leto saját bandájának, a 30 Seconds to Marsnak is a kedvence.

Suicide Squad – Öngyilkos osztag/Suicide Squad - Hazai bemutató: 2016. augusztus 4.

Megosztás facebookon