asdf

Cara Delevigne saját magán döbbent meg a Suicide Squad forgatásán

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Elképesztő lehet ilyen csapatban lenni! A Suicide Squad – Öngyilkos osztag összehozta a kamera előtt Will Smith-t, Margot Robbie-t, Jared Leto-t, Ben Affleck-et, Scott Eastwood-ot, Joel Kinnaman-t, Viola Davis-t és Common-t.

A forgatásról szóló beszámolóiban minden színész kiemeli, hogy a közös kemény munka során a társaság elképesztően összekovácsolódott: az akciójelenetek gyártása – levegőben, víz alatt, tűzben és felhőkarcolók tetején – olyan volt, mintha közös túlélőtáborban töltöttek volna néhány hónapot.

Cara Delevigne_suicide_squad

Egyedül Cara Delevigne emlékszik másképp. A kettős szerepet: egy amerikai archeológusnőt és egy több ezer éves varázslónőt alakító szupermodell számára nem az első forgatási napján teljesített húszméteres zuhanás, sem a Will Smith-szel vagy Jared Leto-val való találkozás volt a legemlékezetesebb. Ő akkor csodálkozott el a legjobban, amikor saját magával találkozott. A kettős szerep két – egymástól rettentően különböző – figuráját ugyanis több hetes különbséggel vették fel, és Delevigne csak hetekkel később csodálkozhatott rá arra, ahogy az egyik teste a másikká alakul, ahogy két alakja egymás kezét fogja, vagy egymással küzd…

"Elállt a szavam. Mintha tényleg kettéhasadtam volna. Átéltem a saját őrületemet: szerencsére, csak utólag." – mondta Cara Delevigne. 

Suicide Squad – Öngyilkos osztag/Suicide Squad - Hazai bemutató: 2016. augusztus 4.

Megosztás facebookon