asdf

Ezekre a zenékre zúznak az Öngyilkos osztag őrültjei

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: magneoton
Már csak bő egy hét választ el az év egyik legjobban várt filmjétől, és az őrület folyamatosan fokozódik. A Suicide Squad és a hozzá készült filmzene augusztus 5-én debütál világszerte, az előadók pedig mostanra már teljesen kivetkőztek magukból: ha érdekel Wiz Khalifa, Skrillex, Ty Dolla $ign vagy Lil Wayne koponyája, jó helyen kopogtatsz.
A Suicide Squad filmzenéje összesen 14 track-ből áll, amelyekből az eddig kiadott 3 dal futótűzként hódította meg a piacot.
SuicideSquad_jelenetfoto (13)
Az első szám a Twenty One Pilots „Heathens” című slágere volt, amely meghozta az alaphangulatot az antiszuperhős film- és zene számára, és napok alatt több milliós nézettséget produkált.
A következő single egy sztár-koprodukció volt, a „Sucker for Pain” Lil Wayne, Wiz Khalifa, az Imagine Dragons, Ty Dolla $ign és az X Ambassadors közös elmebaja. A dalhoz készült klipben az alkotók is karakterbe álltak, ráadásul a videó addig nem látott filmbéli jeleneteket is tartalmazott, így a húszmilliós nézettséget elég hamar kipipálhatták.
 
Az utolsó megjelenés Skrillex és Rick Ross „Purple Lamborghini” száma, amely épp egy hete debütált, és amihez még adósok az alkotók egy klippel, amelyben Jared Leto is feltűnik egy kameo-szerep erejéig.
 
Update: 2016. augusztus 4.
Az őrület azonban itt még nem áll meg: ma debütált a „Purple Lamborghini”-hez készült libabőröző videoklip, amelyben az előadókhoz a film egyik szereplője, Joker is társult, hogy még egy helyen hozza a frászt a rajongókra.
Az összes produkción érződik az előadók teljes odaadása – bár ki ne lelkesedne egy teljesen őrült, a végletekig szélsőséges filmben való szereplésért?
suicidesquad_music

Suicide Squad - Öngyilkos osztag - Hazai bemutató: 2016. augusztus 4.

Megosztás facebookon