asdf

A Démonok között 2. túl a 300 millán

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A mozis pályája még tart, de máris fantasztikus határt lépett át az elmúlt hónap egyik legsikeresebb és biztosan legrémisztőbb filmje.

A Démonok között 2. (The Conjurnig 2, már a mozikban) világszerte több mint 300 millió dollárt gyűjtött össze! James Wan producert és rendezőt, a Fűrész-sorozat elindítóját, az Insidious és a Démonok között-filmek alkotóját nem véletlenül hívják egyre többen a horror királyának: az Ed és Lorraine Warren szelleműző angliai kalandjairól szóló igaz történet az Egyesült Államokban több mint 100 milliót, a világ több mint részét bő 204 milliót kaszált – ehhez hatvan ország kb. 3000 mozitermére volt szükség.

DemonokKozott2_jelenetfoto (2)

Az 1973-as Ördögűző után most a Démonok között és a Démonok között 2. számít a világ legsikeresebb horrorjának. És Wan nem áll le: ezen a héten került a mozikba új horrorja, az Amikor kialszik a fény (Lights Out, hazai bemutató: július 21.), melynek elkészítésében producerként működött közre, és azzal a szorongásával szembesíti a nézőt, ami mindenkiben ott lapul – hiszen a sötétben mindenki fél. Vagy ha van, aki eddig nem félt, e film után majd fog.

Megosztás facebookon