asdf

Sorozatok

A BESÚGÓ - Érdekességek és kulisszatitkok

2022. május 01.
Vissza a 80-as évekbe! A besúgó stábjának házibulijától volt hangos a Millenáris. Sztárok, lila szőnyeges bevonulás, gombfoci, csapolt sör, popcorn, dzsemmelés – ez mind megfért egymás mellett az HBO legújabb magyar sorozata, A besúgó kapcsán szervezett különleges eseményen.

Visszatérés Roxfortba és az HBO GO-ra!

2021. december 17.
Eljött az idő, amelyre Tudjukki utolsó felbukkanása óta várunk: 2022. januárjában visszatérhetünk Roxfortba, ahova nem más, mint Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley és még sokan mások vezetnek vissza…

20 éves a GILMORE GIRLS!

2020. október 05.
20 éve, október 5-én debütált a Gilmore Girls című sorozat, amely hazánkban Szívek szállodája-ként ismert!

A farkas gyermekei - Előzetes

2020. augusztus 24.
Ha eddig vártátok A farkas gyermekei (Raised by Wolves) premierjét, akkor mostantól számolni fogjátok a perceket! Elképesztően látványos és akciódús előzetes érkezett a szeptember 4-én induló sorozathoz, amelyben a történetről is többet megtudhatunk.

Ősszel érkezik az HBO GO-ra a Mi vagyunk a medvék!

2020. június 25.
Megérkezett nemzetközi bestseller alapján készült sorozat első előzetese. A Mi vagyunk a medvék (Beartown) című svéd dráma az HBO Europe összes országában egyszerre debütál idén ősszel.

Mark Ruffalo kettős szerepben tér vissza az HBO GO-ra

2020. május 06.
A háromszoros Oscar-díjra jelölt Mark Ruffalo (Spotlight, Foxcatcher, Bosszúállók) ezúttal egy drámában tér vissza a képernyőre.

A Locke & Key – Kulcs a zárját adaptációja a Netflix-en!

2020. február 03.
Joe ​Hill – a horrornagymester Stephen King fia – a Locke & Key képregénnyel aratta első kiugró sikerét: két Brit Fantasy-díjat és egy Eisner-díjat köszönhet neki. Népszerűségét jól jelzi, hogy a képregény első száma huszonnégy óra leforgása alatt az utolsó példányig elkelt.

A Tudhattad volna minisorozat májustól az HBO GO-n

2020. január 28.
Ismét összeállt a Hatalmas kis hazugságok alkotója és főszereplője az HBO új minisorozatában. A bestseller alapján készült sorozat Nicole Kidman és Hugh Grant főszereplésével májusban kerül fel exkluzívan az HBO GO és az HBO kínálatába!

Január 10-én érkezik Jude Law sorozatának új évada

2019. december 04.
Az Úr 2020. évében, január hónap 10. napján új pápát köszönthetünk az házi mozgóképszínházban. Ismét eljön közénk az isten adta tehetségű Jude Law és John Malkovich, hogy az fénylő szobrocskával díjazott rendező folytatásos mozgóképében elhozza az örömkönnyeket az áhítatos nézőknek…

Romantikus sorozat érkezik karácsonykor az HBO GO-ra!

2019. december 03.
Az HBO Europe első spanyol saját gyártású sorozata: A szerelem sava-borsa a Goya-díjas Isabel Coixet első tévésorozata, melyet spanyolországi, olaszországi, francia és japán helyszíneken forgattak.

Jön az Trónok harca utódja James McAvoy főszereplésével!

2019. október 31.
Már csak pár nap, és végre elérhető lesz az HBO GO-n az ősz egyik legjobban várt fantasy sorozata, amely az első kritikák alapján akár a Trónok harca utódja is lehet!

Az HBO új Trónok harca sorozatot rendelt be!

2019. október 30.
Az HBO ma hajnalban bejelentette, hogy berendelt egy 10 részes, a Trónok harca világában játszódó sorozatot, melynek címe: HOUSE OF DRAGONS.