asdf

Jessica Alba 5 legjobb szerepe

  • Szerző: P. Kristóf
A gyönyörű Jessica Alba ma töltötte be 33. életévét. A szexszimbólumnak számító amerikai színésznő rengeteg jó filmben játszott, úgyhogy nem volt könnyű, de összeválogattuk öt legjobb szerepét.

5. Honey Daniels (Honey)

Honey

A Honey című alkotás a táncfilmek reneszánszának egyik elindítója volt, hiszen azóta nincs olyan év, hogy legalább egy ilyen alkotást ne tűznének a mozik műsorára. Ugyanakkor a színésznő számára is történelmi mérföldkő volt, hiszen ez az első film, melyben ő kapta a főszerepet. Honey Daniels egy pultos lány, akinek szenvedélye a tánc, tehetségének köszönhetően egyik pillanatról a másikra ünnepelt sztár lesz, de ez az álom szertefoszlik, amikor kideürl, hogy mentora csupán le akar feküdni vele. A film Laurieann Gibson valós történetét meséli el, aki a filmben Honey riválisát alakítja. A gyönyörű színésznő a Sötét angyal című sorozat után ezzel kezdte filmes karrierjét, megmutathatta, hogy nem csak szexis, de táncolni is nagyon tud.

4. Sue Storm (Fantasztikus négyes)

Fantasztikus négyes

A Honey igazi sztárrá tette a gyönyörű színésznőt, melyet semmi sem bizonyít jobban, minthogy szerepet kapott a Fantasztikus négyes című képregény adaptációjában. A négy, egy végzetes kimenetelű űrutazás során természetfeletti képességek bírtokába jutó barátról szóló történetben a Láthatatlan lányt alakítja, aki képes láthatatlanná válni és erőteret vonni maga köré, amely mindentől megvédi. Sajnos maga a film nem lett túlságosan színvonalas, de mindenképp sikeresnek bizonyult és még egy folytatása is készült.

3. Max Guevera (Sötét angyal)

dark angel

A színésznő számára az első nagy áttörést James Cameron sci-fi sorozata, a Sötét angyal jelentette, melynek ő kapta a főszerepét és ezzel is futott be. Az általa megformált Max egy génmanipulált szuperkatona, aki megszökik a kormánytól és megpróbálja átlagos tinédzserként élni életét, miközben a legveszélyesebb és legprofibb társai üldözik. A sorozat hatalmas siker lett, igazi kultusza alakult ki mára, pedig a második évad után törölték a terrortámadásokra hivatkozva. Akárhogyis, de elindította a szexis színésznő karrierjét. 

2. Sartana ügynök (Machete)

Machete

Robert Rodriguez nagyon megszerethette őt a Sin City forgatásán, hiszen azóta szinte minden filmjében adott neki egy szerepet. Nem volt ez másképp a Grindhouse című filmjéhez készített kamu előzetes eseténél sem, mely akkora visszhangot kapott, hogy kénytelen volt valóban elkészíteni a filmet. Ez az a bizonyos Machete, aki azóta már Mel Gibson-nal is összetűzött és jelenleg az űrbe készül. A trash filmek zseniális ódájában Alba egy, most kapaszkodjatok meg, gyönyörű és szexis ügynököt alakít, aki segíti a hallgatag halálosztót vérbosszújában. Nem mondanánk, hogy rossz színésznő, de kétségtelenül az áll neki a legjobban, ha nem veszi komolyan magát.

1. Nancy Callahan (Sin City - A bűn városa)

sin city

Azt, hogy nagyon dögös, azt mindigis tudtuk, a tánctudását pedig a Honey-ban megmutatta, aztán jött Robert Rodriguez meg a Sin City és mindent felforgatott. A valaha készült legkülönlegesebb képregényadaptáció különös képi világának köszönhetően minden képzeletet felülmúlóan szexi sztriptíztáncost faragtak belőle, aki a film egyik szimbólumává vált, sőt az ígéretek szerint a folytatásban még többet láthatunk majd belőle.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon