asdf

Jessica Alba tippjei az élvezetes élethez!

A gyönyörű színésznő filmes karrierje mellett legfontosabb a család. Talán épp ez ösztönözte arra, hogy könyvet írjon. Jessica a „becsületes életet” szeretné hangsúlyozni és könyvével reklámozni. Kicsit ellentmondásos, hogy következő filmjének forgatására testdublőrt kért magának.

jessicaalba

A Fantasztikus négyes sztárjának két gyermeke van, Honor 4 éves, Haven pedig 17 hónapos. Édesanyjuk még mindig kirobbanó formában van, és a filmezés mellett úgy döntött, hogy egy életmód, nevelési és divat-tanácsadó könyvet dob a piacra. Az ötlet onnan ered, hogy a hölgy maga sem talált kellő mennyiségű nevelési tanácsot, amikor szüksége lett volna ilyesmire. 

A könyv, ami a The Honest Life címet viseli, bepillantást enged Alba saját életébe, tippeket adva az egészséges és tiszta élethez az elfoglalt családok számára. Jessica saját életmód-honlapján, a The Honest Company-n közzétette – „A The Honest Life végigkíséri Alba saját útját, a felfedezéseit és tippeket ad ahhoz, hogy hogyan tegyük élvezetessé az egészséges életet, egyúttal bepillantást enged az otthonába és a saját életvitelébe… A megoldásai egyszerűek, sikkesek, megvalósíthatóak és főként őszinték.”

Megosztás facebookon