asdf

Jennifer Aniston 5 legjobb szerepe

  • Szerző: P. Kristóf
Jennifer Aniston ma ünnepli 45. születésnapját, ezért összegyűjtöttük nektek öt legjobb szerepét.

5. Lucinda Harris (Kisiklottak)

Kisiklottak

A gyönyörű színésznőt szinte csak vígjátékokban láthattuk, így a Kisiklottak karrierjének igazi színfoltja. A Szupercella rendezőjének thrillerjében egy olyan családanyát játszik, aki viszonyba kezd egy idegen férfival. Élete legrosszabb döntését hozza, ugyanis egy elmebeteg zsarolni kezdi őt és szeretőjét, így végül még a családja is veszélybe kerül. Aniston ebben a műfajban is pont olyan otthonosan mozog, mint a komédiázásban, ezért nem is értjük, miért nem kap több ilyen szerepet.

4. Dr. Julia Harris (Förtelmes főnökök)

Úgy látszik, hogy a színésznő kedveli a Harris nevet, ezúttal egy fogorvost, pontosabban egy förtelmes főnököt alakít. A szexmániás doktornő nem csak zaklatja és zsarolja beosztottját, de annak magánéletét is fenyegeti. Akármennyire is hasonlít a Kisiklottakhoz, ez nem egy thriller, hanem egy fekete humorú vígjáték, melyben Aniston rendkívül romlott és szexi. 

3. Jenny (Marley meg én)

Marley meg én

Ezúttal egy rendkívül megható vígjátékban kapott szerepet Owen Wilson oldalán. A film egy házaspárról és a kutyájukról szól. Bármennyire is laposnak és közhelyesnek hat, egy gyönyörű és könnyfakasztó történet, melyhez rengeteget ad a színésznő könnyed és valóságos játéka.

2. Rose O'Reilly (Családi üzelmek)

A tavalyi év legsikeresebb vígjátékában egy sztriptíztáncosnőt alakít, akit egy drogdíler felbérel, hogy játssza el a feleségét. Azonban ez még semmi, két gyerkőcöt is szerez mellé és már kész is az idlilli család, a baj csupán az, hogy semmi sem ilyen egyszerű. Aniston igazi kettős szerepet kapott, egyszerre háziasszony és rúdtáncos. Mindkettővel remekül megbírkózott, sőt az átváltás sem okozott problémát neki, az meg már csak hab a tortán, hogy még mindig nagyon szexi.

1. Rachel Green (Jóbarátok)

Legemlékezetesebb alakítását minden idők egyik legsikeresebb vígjátéksorozatában, a Jóbarátokban nyújtotta. Rachel Green karakterét olyan beleéléssel keltette életre, mintha csak önmagát adná, ettől vált lenyűgözővé és ettől vált igazi sztárrá. A dolok hátulütője, hogy csinálhat akármit, ő már örökké Rachel Green marad, de ez nem baj, mert nagyszerű és megunhatatlan.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon