asdf

Íme The Rock öt legjelentősebb filmje!

  • Szerző: Nikk
Melyik film jut eszedbe elsőként a kaliforniai színészről, Dwayne Johnson-ról? Nos, mi összeszedtük azt az öt alkotást, amely a legjelentősebb filmjei, legérdekesebb szerepei közé tartozik.

Névtelen 1

Halálos iramban: Ötödik sebesség (Fast Five) A Justin Lin rendezte akcióthrillert 2011-ben forgatták. A látványt és adrenalint nem nélkülöző alkotás sztorija szerint Brian (Paul Walker) és Toretto (Vin Diesel), hogy elnyerje szabadságát, számos hatóságot aknázott át. Rio de Janeiróban elvállalnak egy utolsó balhét, hogy végleg felszabadulhassanak. A balhé által szembeszállnak azzal a korrupt üzletemberrel, aki meg akarja ölni őket, persze nem csak ő pályázik életük kioltására. Luke Hobbs (Dwayne) kommandós egysége teljes erőbedobással üldözi a főhősöket, majd mikor megtalálja őket: rájön, hogy nem tudja közülük kiválasztani a jó és a rossz fiúkat. Hobbs ösztöneire bízza magát, hogy végre sarokba szoríthassa zsákmányát.

A Skorpiókirály (The Scorpion King) Kiirtani a sivatag nomád népét! Ez a célja Gomorra hírhedt, gonosz uralkodójának. A néhány megmarad törzs most egyesül, különben elpusztulnának. Ellenségük azonban igen cseles, hiszen egy varázsló látomásaira támaszkodik. Éppen ezért keresik fel Mathayust (The Rock), a profi gyilkost, hogy tegye el láb alól a már említett jövőbelátót. Csakhogy a varázsló egy gyönyörű nő, akit végül a sivatag mélyére visz, ahelyett, hogy megölné. A 2002-es Chuck Russel rendezte alkotásban Mathayus és a szövetségesek természetesen nem kerülhetik el a végső csatát...

G.I. Joe 2 - Megtorlás (G.I. Joe: Retaliation) A Jon Chu rendezte filmben olyan csillagokkal játszik együtt Dwayne, mint Bruce Willis, valamint Channing Tatum. A film második részében G.I.Joe-k nem csak Kobrával, a halálos ellenségükkel küzdenek meg, de a kormány berkein belülről érkező fenyegetéssel is szembe kell szállniuk, amely bizony életüket is veszélyezteti.

Fogtündér (Tooth Fairy) Mivel meccsek közben megszabadítja 1-2 fogától ellenfeleit, így a hokijátékos Derek Thompsont pályafutása során elnevezik fogtündérnek. Amikor egy újabb ifjútehetséggel bánik el, bizony elnyeri büntetését, és valóban ő lesz a tüllruhás, szárnyakkal, és varázspálcával rendelkező Fogtündér. A hokijátékos eleinte igencsak csetlik-botlik, bénáskodik, ügyetlenkedik, ám mindvégig hősiesen végzi dolgát, és persze mindeközben felfedezi rég elfeledett nagy álmát.

Doom (Doom) 2005-ös film, amely egy nemzedék kedvenc belső nézetű lövöldözős játéka (amelyet az id Software fejlesztett) alapján íródott. 2046-ban járunk, amikor megszakad a kapcsolat a Marson lévő kutatóközponttal. Életbe lép az ötös szintű karantén, és mivel cselekvésre van szükség: a Gyorsreagálású Taktikai Raj katonáit küldik harcba. Ők lezárják a Föld felé vezető átjárót, majd különös rémségekkel találkoznak, akik meggyilkolják a még élő embereket. Egy sötét, nyomasztó jövő története, amely a félelmet és az izgalmakat biztosítja számodra, amennyiben megnézed az alkotást!

Megosztás facebookon