asdf

Hollywoodban 100 kiló felett

  • Szerző: MoziStar
Számos tanulmány állítja, hogy a túlsúlyos emberek boldogabbak, mint azok, akik kínosan ügyelnek az alakjukra. Hollywoodban is sokan habzsolják az életet és bőven akadnak kedélyesen kikerekedett sztárok. Így van ezzel az első „ducikomédia”, a Comedy Central képernyőjén debütáló Mike és Molly szerelmespárja is. Ők az élő példák: 100 kiló felett is van élet a showbizniszben.

Mike és Molly a legjobb példa arra, hogy a kilók gyarapodása nem feltétlenül jelenti a karrier végét. A Comedy Centralon frissen debütált szitkom férfi főszereplője, Billy Gardell már  A Nevem Earl című sorozatban is szerepelt és ott is rendőrt alakított. Sorozatbeli párja, Molly (Melissa McCarthy) a Szívek szállodájából lehet ismerős, de több nagyobb mozifilmben is feltűnt: például Sandra Bullock mellett a Női szervekben és a Másnaposok 3-ban.Molly Melissa

A Comedy Central egyik másik ikonját, James Belushit sem a tökéletes testéért szeretjük, kockahassal valószínűleg meg sem kapta volna a Jim szerint a világ című sorozatot, amelyben nyolc évadon keresztül alakította a „flanelszexuális” Jimet, hihetetlen sikert aratva.Jim BelishiUgyancsak „emberes” testalkattal csinált hollywoodi karriert John Goodman, aki sosem volt egy vékonydongájú legény. És ezzel nincs is semmi baj, hisz mindenki így ismeri és szereti őt.  Nem véletlenül kapott Golden Globe-díjat és szerepelt a kultfilmmé vált A nagy Lebowskiban, mint Töki (Jeff Bridges) Vietnámot megjárt kissé őrült barátja, Walter. De van, aki csak úgy ismeri, mint Frédi Flintstone. Minden sikere ellenére az igazsághoz hozzátartozik, hogy Goodman harcol a kilókkal, olykor még imádkozik is azért, hogy lefogyjon. (Goodman) Úgy véli, hogy hasának mérete egykori alkoholizmusa eredménye. Bár már nem iszik, a kilók nehezen olvadnak le.John Goodman

Kevésbé fontos kérdés a testsúly Jennifer Coolidge - vagy ahogy még többen ismerik, Stifler mamája - életében. „Az Austenlandet Angliában forgattuk és persze híztam egy csomót az angol kajától, de kit érdekel. Így is én vagyok az egyik legtermetesebb és legjobb színésznő” – nyilatkozta egyszer. Az Amerikai Pite után a nőiesen gömbölyű testalkattal rendelkező színésznő Matt LeBlanc oldalán is szerepet kapott, a Joey című sorozatban ő alakította főhősünk iszákos, bővérű ügynökét. Ha ilyen karakterre van szükség, rögtön Coolidge jut a rendezők eszébe.Mike Billy GardellUgyan melyik producer merné azt mondani, hogy nem kell Jack Nicholson, mert pocakos? A három Oscar-díjas színész fiatalabb korában még tartotta magát: a Ragyogásban szálkás testalkattal hozta az őrült pszichopata Jack Torrance karakterét, de másik jelentős szerepében, a Lesz ez még így se című filmben már hagyta, hogy teste kikerekedjen, a Bakancslistában pedig tisztességes pocakot eresztett. Imidzsét, mely szerint ő a világ egyik legzseniálisabb színésze, mindez egy percre sem veszélyeztette.

Jack N

Nagy has, plusz némi önirónia és tehetség: ez is egy jó recept lehet a befutáshoz, és még a szénhidrátot sem kell belőle kispórolni. Mike és Molly szeretnék bebizonyítani a világnak, hogy néhány kiló plusz nem jelenti a világ végét, sőt!

Ha kíváncsi a ducipoénokra, hangolódjon minden hétköznap 18:30-tól Mike és Molly-ra a Comedy Central műsorán.

Megosztás facebookon