asdf

7 érdekesség Emily Blunt-ról

  • Szerző: MoziStar
Hamarosan a mozikba kerül Emily Blunt izgalmas új thrillere, a Hang nélkül, amelyben különös rémek tartják rettegésben a világot. A filmet a színésznő férje, John Krasinski rendezte, aki az egyik forgatókönyvíró és a másik főszereplő is, tehát elmondhatjuk, hogy a műfaja ellenére valódi családi moziról van szó.
Emily Blunt-ra Az ördög Pradát visel fanyar titkárnőjeként figyelt fel a világ, és ehhez a filmhez kötődik az első tudnivaló is.

1. Az Oscar-jelölt Stanley Tucci divatszerkesztőt alakít a Pradában, és azóta Blunt sógora lett. Elvette ugyanis a színésznő húgát, Felicityt. Blunt és Krasinski 2010-es esküvőjén találkoztak.
emily blunt-felicity blunt-stanley tucci
2. Kamaszkorában beszédhibás volt, és a színészet jelentette számára a terápiát, hogy leküzdhesse ezt a problémát.
Emily-Blunt-young
3. Írtak neki egy dalt. Blunt 2005 és 2008 között Michael Bublé-val járt, aki annyira bele volt zúgva, hogy hozzá írta az Everything című dalt.
Emily-Blunt-Michael-Buble
4. Képzett énekesnő és csellista. A Vadregény című filmben hallhattuk énekelni, a Szerelmem nyara című filmben pedig csellózik.
my-summer-of-love-emilyblunt
5. Majdnem ő lett Fekete Özvegy a Marvel-filmekben, de aztán egy másik produkció miatt visszalépett, és Scarlett Johansson kapta meg a szerepet. Egyébként el tudjuk képzelni, amint Emily fekete bőrszerkóban lehajít valakit a harmadikról, hiszen A holnap határa című filmben egy igazán kemény akcióhősnőt alakít Tom Cruise oldalán!
Blunt-Johansson
6. Kis korában volt egy vicces találkozása az Anyakirálynővel. A színésznő nagyapja magas rangú katonatiszt volt, aki egyszer elvitte kislányát egy ünnepségre, ahol II. Erzsébet édesanyja is megjelent. Amikor bemutatták egymásnak őket, Emily meglengette kedvenc plüssállatát, amely a fokozott igénybevétel miatt rendkívül koszos volt. „Ó, látom, nagyon szereted őt” – reagált udvariasan az Anyakirálynő.
Emily-Blunt-smile
7. Legszívesebben házakat újítana fel. „Ez lenne az állomunka számomra. Imádok különféle anyagokkal dolgozni és kitalálni, az egyes szobáknak mi legyen a története. Néha le sem tudok szakadni a Pinterestről.”  – árulta el a Vanity Fair idei januári számában.
Vanity Fair-Emily-Blunt-2018
Megosztás facebookon