asdf

Visszautasították Scarlett Johansson-t

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Hiába Hollywood egyik legkeresettebb színésznője, van, akinek nem kell Scarlett Johansson. Mégpedig azért, mert nagyon drága.

Jason Blum producerről van szó, aki egyedi üzleti modellt dolgozott ki: nem készít 5 millió dollárnál többe kerülő filmeket. Az olcsóság soha nem megy a siker rovására, hiszen az ő nevéhez fűződik a Parajelenségek című sorozat, Az ítélet éjszakája-franchise, illetve a minap bemutatott és óriási sikert arató Széttörve. Blum egy konferencián felidézte, hogy egy befektető meg akarta finanszírozni Az ajándék című filmjét, azzal a feltétellel, ha Johansson kapja a főszerepet. A producer határozottan nemet mondott. „Van egy olyan fura hagyomány Hollywoodban, hogy ha valaki csinál egy sikeres filmet, hozzávágnak egy csomó pénzt, hogy rakjon össze egy még sikeresebbet. Ez afféle fennhéjázó mentalitás, hogy a menők sok pénzt költenek, aki béna, az meg nem.” – mondta Blum.

Ghost in the Shell01

Blum ragaszkodott az 5 milliós plafonjához, miközben Johansson gázsija 8 millió lett volna. Az üzlet tehát nem jöhetett létre. A színésznő tiszteletdíja valószínűleg még magasabb lesz új filmje, a Páncélba zárt szellem bemutatása után, amelynek nemrég került ki a második előzetese. A Variety szerint az elképesztő jeleneteket felvonultató előzetes 30 000 netes vitát generált Amerikában, amivel vezeti a toplistát, vagyis óriási az érdeklődés.

Páncélba zárt szellem/Ghost in the Shell – Hazai bemutató: 2017. március 30.

Megosztás facebookon