asdf

A tetovált lány új testben

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Régóta keringtek róla pletykák, de most végre megérkezett a Sony hivatalos bejelentése: elkészül a híres Millenium-könyvsorozat, illetve az Oscar-díjra jelölt Tetovált lány folytatása, méghozzá úgy, hogy az alkotók azonnal a világhírűvé vált thriller-sorozat negyedik részére ugranak.

A The Girl in the Spider’s Web 2018 őszén kerülhet a mozikba, de ezúttal teljesen új stáb készíti majd a feldolgozást. Az Ami nem öl meg-et (The Girl int he Spider’s Web) a Vaksötét című thriller/horrorral tavaly váratlan nagy sikert arató rendező, Fede Alvarez készíti, a forgatókönyvet pedig a könyv alapján Steven Knight (Locke, tabu, Peaky Blinders) írja.

The Girl in the Spider’s Web2018_movieA színészek listája még távolról sem teljes, de Natalie Portman vagy Scarlett Johansson lehet az a kiválasztott, aki másodszor életre kelti Lisbeth Salandert, telepiercingelt, önfejű hackert. Scarlett Johansson már az első film elkészültekor szerette volna megkapni a szerepet, ám akkor David Fincher rendező végül Rooney Mara-t választotta.

rooney_mara_atetovaltlany"A forgatókönyv nagyszerű lett, és most jön a legjobb rész. Meg kell találnunk a saját Lisbeth-ünket. Bár a váratlanul nagy sikerű, eredeti Millennium-trilógia szerzője, Stieg Larsson már a saját harmadik kötetének a megjelenését sem érhette meg, az örökösök engedélyezték David Langercrantz-nak, hogy az első három történet két hősét új kalandra küldje. Ebből a kötetből készül az új film, de közben Langercrantz elkészült az ötödik résszel is. A Columbia Pictures mindegyikre megszerezte a megfilmesítés jogát, tehát bőven jöhetnek még folytatások…" – nyilatkozta Alvarez, akinek sietnie kell, mert a Vaksötét folytatásának megrendezésére is leszerződött már. 

Megosztás facebookon