asdf

Újabb drámára készül DiCaprio

Év elején röppent fel a hír, hogy Leornardo DiCaprio visszavonul egy időre.

A Django elszabadul és  Adicaprio_gatsby nagy Gatsby után arra gondolt, hogy kell egy kis pihenő. Viszont a The Hollywood Reporter szerint DiCaprio mégsem vonul szabadságra. A tragikus sorsú Jay Gatsby után újabb drámára készül a 38 éves színész. Ugyanis a Viharsziget szerzőjével, Dennis Lehane-nel és a 20th Century Foxszal közösen a Travis McGee című krimi-drámát rakják majd össze.

Dennis Lehane John D. MacDonald 1964-es regénye, a The Deep Blue Good-By alapján fogja adaptálni a forgatókönyvet. Leonardo DiCaprio ismét a címszereplőt fogja alakítani. Emellett pedig producerként is ténykedni fog Peter Chernin és Amy Robinson mellett.

Travis McGee egy olyan figura, aki folyton a tengerparton lóg, és egy kártyajáték során szert tett egy csónakházra. Egy kóbor lovag, aki óvatosan bánik a hitelekkel, a nyugdíjjárulékokkal, a politikai pártokkal, a jelzáloggal és a televízióval is. Csak akkor dolgozik, ha elfogy a pénze, a szabály pedig egyszerű: segít megtalálni, bármit is loptak el ügyfelétől, a lényeg, hogy a felét megtartja.

2001 óta tervezik a Travis McGee megvalósítását, de a Fox potenciális franchise lehetőségét látja benne. Korábban Paul Greengrass, Gary Fleder és Oliver Stone is kacsingatott a rendezői székkel, de egyelőre még üres. 

Megosztás facebookon