asdf

Új Oscar-díj kategóriát hoznak léte Scarlett Johnasson miatt

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
Scarlett Johansson a Golden Globe szigorú szervezőinek köszönhetően biztosan nem kap arany glóbuszt A NŐ című filmben nyújtott alakításáért.
A John Malkovich-menet és az Adaptáció rendezőjének új, ismét különleges és őrült filmjében egy operációs rendszer beleszeret egy férfiba. A számítógépnek Scarlett Johansson kölcsönzi a hangját, és bár egy pillanatra sem látszik a filmben (ezért zárták ki a Golden Globe-versenyből), sok kritikus szerint az ő színészi teljesítménye az egyik ok, amiért A NŐ olyan különleges lett. Így aztán Johansson talán másképpen teszi magát emlékezetessé az idén. Könnyen lehet, hogy az ő hangja lesz a döntő ok, amiért az Oscar-díj versenybe új kategóriát építenek be: az év legjobb szinkronszínészét. 
 
Scarlett Phoenix
 
Egyre több szakember vélekedik úgy, hogy a szinkronszínészek, hangalámondók művészete már van annyira speciális, hogy nem lehet tovább nem tudomást venni róla. Nicolas Cage zseniális volt a Croodék morc őscsaládfőjeként, de még mindig kevés: Scarlett Johansson viszont olyan elbűvölő komputerhang – és annyira egyenrangú társa a hús-vér valójában jelenlévő Joaquin Phoenix-nek –, hogy már nincs visszaút: ha a mellékszereplő kategóriába nem fér be, saját kategória kell neki… de jár a díj!
 
A nő (Her) - hazai bemutató: 2014. február 6.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!
Megosztás facebookon