asdf

Új és régi Kingsman-ek

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A tekintélyes sajtótájékoztatók kora lejárt. A filmekkel kapcsolatos legfontosabb infók manapság sztárok twitterén jelennek meg.

A Kingsman – A titkos szolgálat rég várt folytatása körül számtalan izgalmas újdonság került elő mostanában: és mindegyiket az tudta meg először, aki szorgalmasan olvassa a twitter-bejegyzéseket. Az első sokk egy hete érte a brit szuperkémek rajongóit: a film és a második rész, a Kingsman The Golden Circle főszereplője, Taron Egerton tette közzé, és egy Mark Twain-idézetet tartalmazott: „A halálommal kapcsolatos híreket alaposan eltúlozták”. Mindazok, akik sajnálták, hogy a Colin Firth alakította szuperkém nem érte meg az első rész végét, most ünnepelnek: biztosak benne, hogy a főgonosz Samuel L. Jackson lövése mégsem volt halálos.

tatum_kingsman

A napokban Channing Tatum posztja borzolta fel a kedélyeket: úgy tűnik, a folytatásban ő is szerepet vállalt. Hogy pontosan mit, azt még nem tudni, de mivel a film a Kingsman szuperkémcsapat amerikai partnerszervezeténél fog játszódni, a legtöbben arra tippelnek, hogy amcsi ügynököt alakít majd. Nemcsak Egerton mellé csatlakozik, hiszen a közelmúltban már azt is megtudhattuk, hogy a filmben játszani fog Sir Elton John, a Trónok harcában híressé vált Pedro Pascal valamint Julianne Moore és Halle Berry is.

kinsman_elton

Kingsman - Az aranykör/Kingsman The Golden Circle - Hazai bemutató: 2017 ősz

Megosztás facebookon