asdf

Colin Firth is feltűnik a Kingsman - Az aranykör előzetesében!

A nagy sikerű első részt (2015) követően az eddigi szereplőkhöz újabb, még nagyobb sztárok (és esetleg a korábban meghaltak) csatlakoznak, hogy őrületes akcióorgia és meghökkentően angolos poénok közepette kápráztassák el nézőiket.

Úgy bizony! Idén szeptemberben mutatják be Matthew Vaughn rendezését, a Kingsman folytatását, a Kingsman - Az aranykört, amelyben Töki (Taron Egerton) mellett visszatér Harry Hart (Colin Firth) karaktere is. De vannak új szereplők is, többek között Channing Tatum, Halle Berry, Elton John és Jeff Bridges, illetve a főgonosz, aki Julianne Moore lesz. Az előzetes alapján azt gondolom, hogy nem fogunk csalódni, Colin Firth "feltámadásának" pedig külön örülök!

A hivatalos szinopszis:

Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a „majdnem mindig” is kevés. Az új ellenség természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat. Csak az újonc Töki (Taron Egerton) és kiképzője, Merlin (Mark Strong) ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman emberei ajánlják fel nekik a segítségüket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének.

Kingsman - Az aranykör/Kingsman The Golden Circle - Hazai bemutató: 2017 ősz

KingsmanAzAranykor_poszter
Megosztás facebookon