asdf

Terence Hill adja majd át a Különben dühbe jövünk híres Buggy-jának slusszkulcsát!

  • Szerző: MoziStar
Árverés alá kerül a Különben dühbe jövünk című film legendás autójának felújított változata. A Dune Buggy jótékonysági aukcióján a világhírű olasz színész is részt vesz. Sőt!
A hírek szerint a Heim Pál Gyermekkórház javára meghirdetett árverés végén Terence Hill ünnepélyes keretek között adja majd át a Buggy slusszkulcsát a Papp László Sportarénában, méghozzá február 16-án a Guido és Maurizio De Angelis koncert keretein belül.
dune-buggy-spencer-hill
Bud Spencer és Terence Hill sok filmjében szerepet kapott valamilyen autó, de a Különben dühbe jövünk-ban a főszerep a népszerű piros autó sárga tetővel egy Puma Buggy, amit egy római műhelyben építettek a Volkswagen Bogár alapjára. 

Terence Hill  Facebook oldalán osztotta meg a jótékonysági aukció kisfilmjét, amelyet Budapesten forgattak és kis híján még Nagy Ervinnel is összetűzésbe keveredik!

Guido és Maurizio De Angelis "Oliver Onions" néven ők írták a legtöbb Bud Spencer és Terence Hill film zenéjét: a Különben dühbe jövünkAz ördög jobb és balkezeAz angyalok is esznek babot, a BűnvadászokSeriff az égbőlBanános Joe, de a Sandokan – A maláj tigris tv filmsorozat és rajzfilm, A szavanna fia, a 80 nap alatt a föld körül Willy Foggal és a Zorro. 

Guido & Maurizio De Angelis budapesti koncertjén a feledhetetlen dalokat az eredeti szerzők és zenekaruk, az Oliver Onions előadásában, valamint szimfonikus zenekari kísérettel adják elő. Az este két vendége Terence Hill és Kabir Bedi lesznek. A koncerten életre kelnek a híres slágerek, a filmsztárok segítségével pedig együtt repülünk vissza a filmek világába. 2019. február 16-án a Budapest Sportarénában egy igazán különleges koncertnek lehetünk részesei, ahol együtt dúdoljuk majd a jól ismert dallamokat.

Megosztás facebookon