asdf

Szinkronos közönségtalálkozó Budapesten

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: Egyesület a Magyar Szinkronért
Ingyenes közönségtalálkozót szervez az Egyesület a Magyar Szinkronért nevű szervezet, melyen a hazai szinkronkészítés legnagyobbjai vesznek részt évről évre.

Elöljáróban szeretném leírni, hogy az Egyesület a Magyar Szinkronért amellett, hogy évente közönségtalálkozókat szervez, a Internetes Szinkron Adatbázis (iszdb.hu) fenntartója is. Az egyesület honlapja:http://emsz.iszdb.hu/?egyesulet

Időpont: 2014.03.01. 13:30
Helyszín: Madrid terem, Platánus Hotel, 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt.44.


A meghívottak neveit előre nem szoktuk közzétenni, minden évben meglepetés a látogatók számára, kikkel is fognak találkozni az eseményünkön. 
Az idei a 6. szinkronos közönségtalálkozónk, ahol az érdeklődők találkozhatnak a szinkronkészítésben részt vevő magyar hangokkal és stábtagokkal. Ezeken a találkozókon beszélgetés zajlik a meghívott vendégek munkájáról, illetve általában a szinkronról, annak készítéséről egy moderátor részvételével. A belépés ingyenes.



Az előző évek meghívottai ábécé sorrendben:
Aprics László, Bognár Gyula, Borbíró András, Boros Karina, Dallos Szilvia, Földi Gabriella, Földi Tamás, Fülöp Zsigmond, Gellén Attila, Hadfi Dezső, Helyey László, Kassai Ilona, Kemendi Balázs, Kiss Beáta, Liszkay Szilvia, Marton Bernadett, Molnár Ilona, Molnár Levente, Moser Károly, Nemes Takách Kata, Pap Krisztián, Seszták Szabolcs, Szersén Gyula, Varga Gábor

Helyey László, Kelemen Zoltán, Szersén Gyula és Kiss Beáta a tavalyi közönségtalálkozón

A tavalyi találkozón jelen voltak: Helyey László és Szersén Gyula színművészek, valamint Kiss Beáta szinkronrendező. Erről felkerült két videó is, melyeket ITT és ITT nézhettek meg. 
 
Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!
Megosztás facebookon