asdf

Superman erősíti a Mission: Impossible 6. csapatát

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Ethan Hunt és csapat a Christopher McQuarrie által rendezett Mission Impossible - Titkos nemzettel világszinten több, mint 685 millió dollár bevételre tett szert. Az 5. MI film 150 millió dollárba került, így nem volt kérdés, hogy érkezik a folytatás.

Bár a Paramount nem volt elégedett az eredménnyel, végül mégis rábólintott a 6. részre. Nem muszáj nagy cécót csapni, ha az ember színészeket toboroz a filmjébe: Christopher McQuarrie rendező éppen összeállítja a Mission: Impossible 6. csapatát, és az Instagramon kérdezte meg a legutóbbi Supermant, Henry Cavill-t, van-e kedve szerepelni a produkcióban. Még hozzátette, hogy persze nem kötelező. Cavill természetesen azonnal igent mondott: „Már hogy a fenébe ne?!”, ami nem meglepő, hiszen ilyen ajánlatot kevesen utasítanának vissza.

Supraman-Henry-Cavill-Tom-Cruise-Mission-ImpossibleM:I 6-ban visszatér Tom Cruise, Rebecca Ferguson és Jeremy Renner, no meg jöhetnek még jó páran, akiknek a rendező ír egy rövid üzenetet az Instagramon. Tom Cruise-t legközelebb a A múmia című akciófilmben láthatjuk, amely a Universal stúdió szörnyfilm-sorozatának következő darabja.

A múmia/The Mummy – Hazai bemutató: 2017. június 8.

Mission: Impossible 6. – Amerikai bemutató: 2018. július

Megosztás facebookon