asdf

Star Wars VIII.: J. J. Abrams imádja a scriptet!

Egy hete mutatták be Star Wars legújabb, immár hetedik részét, Az ébredő Erőt. A bemutató eltelte óta szinte minden létező rekordot és statisztikát megdöntött már. A hypevonat azóta sem lassít, amiről maga J. J. Abrams egyik barátja tehet.

Kiderült, hogy a VII. rész után rögvest leköszönő direktor azon kiválasztott szerencsés között van, akik már olvashatták a VIII. epizód forgatókönyvét.

Figyelem, spoiler tartalom!!!

Rengeteg kérdésre kell választ kapnunk! Az ébredő Erő után úgy távoztam a moziból, hogy a mély megelégedettség és jól lakottság mellett rengeteg nyitott kérdés maradt bennem. Vajon milyen élet útja lehetett Kylo Ren-nek? Luke Skywalker újra magára vállalja a megmentő-szerepét? Miként alakul tovább a történet? Aligha fogunk minden kérdésre választ kapni a két év múlva esedékes VIII. epizódban, ám, ha a klasszikus trilógia hadiösvényén menetelünk tovább, akkor jó pár megoldásra bukkanhatunk.star-wars-7-force-awakens-abrams-storyJ. J. Abrams egyik barátja egy interjúban elejtette, hogy a rendező olvasta már az egyelőre alcím nélküli folytatás forgatókönyvét. Elmondása szerint J.J. Abrams-nek nem egyszerűen csak tetszett az „iromány”, hanem azt kívánja, hogy bárcsak leülhetne a rendezői székbe és megcsinálhatná!

A scriptet az a Rian Johnson írta, aki többek között olyan alkotást tett le az asztalra, mint a Looper, és aki nem kevesebbet vállalt magára, minthogy lekoordinálja a nyolcadik rész hosszú, fáradságos munkafolyamatait. A neve garancia arra, hogy minőségi folytatást kapunk. Sőt: bőven benne van a pakliban, hogy túlszárnyalja a J. J. Abrams-féle verziót. Ez számomra több mint elég garancia arra nézve, hogy remek folytatást kapjunk. Két év múlva kiderült, csak győzzük kivárni!

Megosztás facebookon