asdf

Stand-upos különkiadás lesz a Star Trek 3.?

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Eddig is lehetett tudni, hogy Simon Pegg tehetséges forgatókönyvíró, hiszen ő jegyzi a kultikus Cornetto-trilógiát (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Világvége). Így aztán nem csoda, hogy a brit színész beszáll a Star Trek 3 forgatókönyvének megírásába, a másik szerző Doug Jung. Peggnek kapóra jöhet az új feladat, hiszen fontos szereplője az új szériának, Scottyt, a kétballábas fedélzeti mérnököt alakítja benne. Most végre saját magának írhat poénokat.

Tréfásan reagált a Star Trek 3 főszereplője arra a hírre, hogy egyik színésztársa, Simon Pegg brit komikus részt vesz a film forgatókönyvének megírásában. Attól tart, hogy a vicces Scottyt megformáló színésznek maga felé hajlik majd a keze. „Jó hír, hogy Simon is beszállt a történet megírásába, de ez bizonyos kockázatokkal járhat. Azért kicsit aggódunk is, hogy ír magának egy csomó hosszú monológot, és emiatt a film egy része stand-upos különkiadás lesz Simon számára.” – mondta Chris Pine, aki az Enterprise űrhajó Kirk kapitányát formálja meg.Chris+Pine+Star+Trek3Star Trek 3 sztorijáról egyelőre szinte semmit nem lehet tudni azon kívül, hogy visszatér a klasszikus tévésorozat hagyományaihoz. A rajongók eddig arra panaszkodtak, hogy a reboot túlságosan a Csillagok háborúja nyomdokain halad, hanyagolva a több évtizedes tradíció kínálta lehetőségeket.

Simon-Pegg-Interview-Star-Trek-DarknessSimon Pegg jelenleg a Mission: Impossible ötödik részét forgatja, csak utána száll be a Star Trek 3 forgatókönyvének megírásába.

Mission: Impossible 5. - Világpremier: 2015. július

Star Trek 3. - Világpremier: 2016. július

 

Megosztás facebookon