asdf

Robert Redford új filmje is a Sundance Filmfesztiválon

  • Szerző: Simon
  • Forrás: MTI
Robert Redford új film­jét, a Walk in the Woods cí­mű drá­mát is be­mu­tat­ják a füg­get­len fil­me­sek leg­ran­go­sabb nem­zet­kö­zi must­rá­ján, a Sundance Filmfesztiválon, amely­nek 11 na­pos prog­ram­ja csü­tör­tö­kön kez­dő­dik meg ha­gyo­má­nyo­san a fesz­ti­vál­ala­pí­tó Redford saj­tó­ér­te­kez­le­té­vel.
A séta az erdőben hőse idősödő útikönyvszerző, Aki rég Nem látott Középiskolai barátjával Indul Embert próbáló túrára AZ Appalache-hegységben. A film szerepeit Robert  Redford fame Nick Nolte ÉS Emma Thompson alakítja - ismertette a fesztivál honlapja (Sundance. org). 
walk-in-the-erdőben-Nolte-Redford
A február 1-jéig tartó Sundance idén mintegy 200 filmet tűz műsorára, ezúttal magyar produkciókat is beválogattak a programba. A rövidfilmes mezőnyben Bucsi Réka Symphony No. 42 című animációját láthatják a nézők , a Spotlight elnevezésű szekcióban pedig Mundruczó Kornél Fehér Isten című filmje mutatkozik lenni AZ alkotók jelenlétében.
Bucsi-Réka-alkotása
A versenyprogramban Michael Fassbender Slow West, Chris Pine ÉS Chiwetel Ejiofor Z Zakariás, and Nicole Kidman Strangerland című filmjét vetítik a, utóbbi a mustra Egyik nyitófilmje.
 
Szokás szerint Erős a mezőny dokumentumfilmes : a válogatás kiemelkedő darabjai KÖZÖTT emlegetik a Nina Simone amerikai énekesnőről Szóló Mi történt, Miss Simone? ÉS A Kurt Cobain: Montage of Heck című zenés dokumentumfilmet is.
 
A legjobban Vårt filmek toplistáján szerepel a szcientológiával foglalkozó Going Tiszta , Ewan McGregor sivatagi vándorlása, a Last Days in the Desert, AZ Apokalipszis túlélőiről Szóló Z Zachariach, and a Partizán című Vincent Cassell el forgatott Produkció van.
Megosztás facebookon