asdf

Nézői kéréseknek tesz eleget a Cinema City Allee

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: Cinema City
Márciustól kizárólag feliratos és eredeti nyelvű filmeket nézhetünk a Cinema City Allee hatos termében, ezzel hálózatában kialakítva a budai oldalon egy koncentrált helyszínt ezeknek a formátumú filmeknek.

A moziműsor összeállítása során a hatos teremben a premier filmeket több időpontban és főműsoridőben (18:00 – 20:30) vetíti majd a mozi, de lehetőség lesz korábban bemutatott produkciókat is ilyen formában megnézni.  A vetítéseket egy előadáson 126 ember követheti figyelemmel. A műsor heti rendszerességgel változik, a régebbi alkotások az előző hét eredményeinek függvényében maradnak a műsoron.

allee_cinemaEredeti nyelven vagy felirattal továbbra is lehetőség lesz mozizni a pesti oldalon a Cinema City WestEnd és Cinema City Aréna (normál és VIP) kiválasztott termeiben, illetve azokban a vidéki nagyvárosokban, ahol idegen nyelvű oktatás folyik, így Debrecenben, Pécsett és Szegeden. A mozihálózat továbbra is csak azokat a produkciókat tudja a fent említett városokban felirattal vagy eredeti nyelven bemutatni, melyeket az adott forgalmazó ebben a formában is rendelkezésére bocsátott.

Feliratosan és eredeti nyelven március első hetében

Az angol nyelvű filmek kedvelőinek jó hír lehet, hogy az elkövetkező hetek premierjei közül a T2 Trainspotting és a Szólít a szörny (premier: március 2.), valamint Martin Scorcese Némaság című filmje (premier: március 16.) csak feliratos változatban kerül bemutatatásra Magyarországon, így ezeket is minden kiválasztott Cinema City mozi így mutat majd be.

A legjobb filmért járó Oscar díjat elnyerő Holdfény című filmet a Cinema City március másodikától mind a 18 mozijában feliratos változatban tűzi műsorára, a legtöbb vidéki helyszínen ez a produkció premierként debütál majd.

Megosztás facebookon