asdf

Michael Myers 2018-ban visszatér a mozikba!

40 évvel az eredeti alkotás után, jövőre újra kaszabolja áldozatait a maszkos Michael Myers. Jamie Lee Curtis közösségi oldalán jelentette be, hogy ötödjére is elvállalta Laurie Strode karakterét a készülő Halloween rebootban.
Úgy tűnik soha nem hagyja abba Michael Myers a szüntelen gyilkolászást és a Golden Globe-díjas színésznő is felveszi vele a harcot. Félelmetesen kreatív képet posztolt magáról és Mike Myersről közösségi oldalán Jamie Lee Curtis. Az 58 éves színésznő az avarban fekszik a gyilkossal, vállán jókora vágás látható. A képet így kommentálta: „Néhány seb sosem gyógyul be. Michael és én találkozunk veletek következő Halloweenkor.”
Jamie_Lee_Curtis_Halloween_2018_00
Jamie Lee Curtisnek az 1978-as Halloween – A rémület éjszakájával robbant be a karrierje, ő lett az első hollywoodi Scream Queen. Négy folytatásban játszott, miközben számos más jól sikerült filmmel ki tudott törni ebből a skatulyából. A jövőre mozikba kerülő horrort David Gordon Green rendezi, amelynek sztoriját maga a direktor és a színész-forgatókönyvíró Danny McBride fogja kidolgozni.
john-carpenter-jamie-lee-curtis
Jamie Lee Curtis és John Carpenter

A produkciót Jason Blum cége, a Blumhouse gyártja és mindenképpen arra fognak törekedni, hogy a rajongók egy méltó filmet kapjanak. Épp ezért megkeresték John Carpenter-t is, hogy segítsen nekik. A ComingSoon riporterének így nyilatkozott Jason Blum a Carpenter-rel való együttműködésről:

"Egyetlen komolyabb lépést sem teszünk az ő jóváhagyása nélkül, például David Gordon Green (a rendező) és Danny McBride (a forgatókönyvíró) leszerződtetése az ő beleegyezésével történt. Jóváhagyta a legelső vázlatot, majd első forgatókönyvet, illetve támogatta Jamie Lee Curtis visszahozását is."
Jamie_Lee_Curtis_Halloween_2018_01
Egy másik fotóval is borzolja az idegeket Michael Myers és Jamie Lee Curtis, amit az alábbi szöveggel posztolt a színésznő:

"Ugyanaz a tornác. Ugyanazok a ruhák. Ugyanazok a problémák. 40 évvel később. Még egyszer utoljára Haddonfield felé veszem az irányt Halloween miatt. Premierdátum 2018.10.19."

Halloween – Hazai bemutató: 2018. október
Megosztás facebookon