asdf

Margot Robbie imádta, hogy ronda Erzsébet királynő lehet

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
Mire vágyhat egy fotómodell külsejű Oscar-jelölt színésznő? Természetesen arra, hogy ronda lehessen, mert ilyet nem lát mindennap a tükörben.
Margot Robbie ezt meg is kapta a Két királynő című történelmi drámában, amelyben I. Erzsébetet alakítja. A Harper's Bazaar magazinnak mesélte el, milyen nagy élmény volt számára, hogy a forgatáson még a stábtagok is viszolyogtak tőle.
Margot Robbie_Saoirse Ronan_ket_kiralyno
„Három és fél órát dolgoztak rajtam a maszkosok és a kosztümösök, hogy átalakuljak Erzsébet királynővé, és amikor kiléptem a kamerák elé, mindenki visszahőkölt. Mondtam nekik, hogy helló, hogy alakult a hétvége, de erre csak még furább arcot vágtak. Teljesen elidegenedtem mindenkitől, nagyon érdekes társadalmi kísérlet volt.” – mesélte az ausztrál színésznő.
margot_robbie_ket_kiralyno
A színésznő egyébként négy éve saját producercéget alapított férjével és két barátjukkal LuckyChap Entertainment néven, azzal a céllal, hogy erőteljes nőkről szóló filmeket készítsenek. A Stuart Mária és I. Erzsébet küzdelméről szóló Két királynő is ilyen, amelynek a rendezője is nő, Josie Rourke.
Két királynő/Mary Queen of Scots – Hazai bemutató: 2019. január 31.
Megosztás facebookon