asdf

Édesanyja védelmezte a Két királynő sztárját

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
A Stuart Mária és I. Erzsébet küzdelméről szóló Két királynő január végén kerül mozikba, amelyben Margot Robbie mellett Saoirse Ronan is királynőként tündököl.
Kilencéves korától reflektorfényben élt a most 24 éves Saoirse Ronan. Háromszor jelölték Oscarra (Vágy és vezeklés, Brooklyn, Ladybird), mégsem tette tönkre a hírnév, mint számos hollywoodi sztárpalántát, aki nagyon fiatalon kezdte az ipart. A megfejtés: édesanyja vigyázott rá.
saorise_ronan_mary_quenn_of_scots
„Nem tudom, mi lett volna velem, ha anyu nincs mellettem. Biztos, hogy csomó rossz dolog hatott volna rám, ha anyu nem vigyáz rám annyira.” – mesélte a színésznő a Harper’s Bazaar UK interjújában.
saorise_ronan_margot_robbie_premier
A #MeToo-val (a hollywoodi zaklatási botrányok hatására keletkezett tiltakozó és jogvédő mozgalom) kapcsolatban elmondta, hogy neki soha nem volt ilyesfajta rossz élménye. „Tudatában voltam annak, hogy az iparágban vannak emberek, akik visszaélnek a hatalmukkal, galádak és tisztességtelenek. De én soha nem lettem áldozat, amiért anyunak tartozom hálával.”

Az ír színésznőt legközelebb a Két királynő című történelmi drámában láthatjuk. Stuart Máriát alakítja, aki szembeszáll I. Erzsébettel (Margot Robbie) az angol trónért.
Két királynő/Mary Queen of Scots – Hazai bemutató: 2019. január 31.
Megosztás facebookon