asdf

Már most Oscar-gyanúsként emlegetik Brad Pitt új filmjét

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Még csak az előzetese jött ki Brad Pitt és Marion Cotillard új filmjének (Szövetségesek), de van, aki már azt pedzegeti, hogy a film erősen Oscar-esélyes.

Ami azt illeti, van ebben valami, hiszen a Szövetségesek története erős, a főszereplők világsztárok, a rendező pedig az a Robert Zemeckis, aki nyert már Oscart (Forrest Gump), korábban pedig jelölték a díjra (Vissza a jövőbe). Pitt és Cotillard kémeket alakítanak, akik a második világháború idején a németek ellen dolgoznak. Munka közben egymásba szeretnek, összeházasodnak, egy idő után azonban egyre erősödik a gyanú, hogy az asszony talán nem is a szövetségeseknek dolgozik. A filmben árad a romantika, miközben akciójelenetekben is bővelkedik, és a klasszikus kémfilmek erényeit is fel tudja mutatni.

allied_-_brad_pitt_-_marion_cotillardAzt azonban nem tudni, az Oscart odaítélő Amerikai Filmakadémia konzervatív tagjait mennyire fogja befolyásolni, hogy Brad Pitt éppen válik, és a pletykalapok természetesen hírbe hozták Cotillard-ral. Ez természetesen badarság, de aki kabátlopási ügybe keveredik...

Szövetségesek/Allied – Hazai bemutató: 2016. november 24.

Megosztás facebookon