asdf

Gyorsan átkeresztelték Brad Pitt új filmjét

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Javában forgatja új filmjét Brad Pitt, amely háborús romantikus thriller, és az események forgatagában a produkció címe is gyorsan változik.

Sokáig cím nélküli projektként futott, majd az első ketesztségben a Six Seconds of Silence (Hat másodperc csönd) lett a neve. A brit Daily Mail március végén még így illette a produkciót, amikor tudósítást közölt a forgatásról, pár nappal később viszont a gyártó Paramount bejelentette, hogy a film igazából az Allied (magyarra fordítva: Szövetségesek) névre hallgat. A gyors változás oka talán az, hogy első címet félrevezetőnek és hosszúnak találhatták, sok néző esetleg arra következetett volna belőle, hogy valamilyen elvont művészfilmről van szó.

allied-bradpitt

Erről pedig szó sincs. Brad Pitt és az Oscar-díjas Marillon Cotillard (Piaf, A sötét lovag: felemelkedés) a nyugati szövetségeseknek dolgozó kémeket alakítanak a második világháború idején, akik veszélyes akciót hajtanak végre a németek ellen. Eközben egymásba szeretnek, gyermekük is születik, ám jön a csavar: a boldog apukát valaki értesíti, hogy neje valószínűleg német kém. A rendező az Oscar-díjas Robert Zemeckis (Forrest Gump, Vissza a jövőbe 1-3.).

Allied - Hazai bemutató: 2016. november

Megosztás facebookon