asdf

Már megvan Az útvesztő folytatásának dátuma

Az útvesztő könyvadaptáció még csak pár napja került a hazai mozikba, de egyre nagyobb sikert arat. Így nem csoda, hogy a 20th Century Fox a folytatást sürgeti.
Már a konkrét dátuma is megvan Az útvesztő második részének, ami a The Scorch Trials címre hallgat, ami magyarul annyit tesz: Tűzpróba. És íme az első kép a jövő évi izgalmasnak ígérkező mozihoz.
The_Scorch_Trials_1
A regényadaptáció folytatását 2015. szeptember 18-ra tűzte ki a kiadó. Nem csak a dátum van meg, de a rendező is, ugyanis Wes Ball visszatér. Már egy éve elkezdték írni hozzá a forgatókönyvet. 
 
(SPOILER!)A veszedelmes Útvesztő túlélői most újabb titokzatos és kegyetlen kísérletnek néznek elébe. Vár rájuk a Tűzpróba. Az Útvesztő folytatásában Thomasra és társaira újabb vérfagyasztó, vagy inkább vérforraló megpróbáltatások várnak. A történet röviden: a Föld felszínét hatalmas napkitörések javarészt felperzselték, az emberiség létszámát egy halálos vírus jócskán lecsökkentette. A fiatalok is a fertőződés áldozataivá váltak, ám ha kiállnak egy újabb Próbát, talán meggyógyulhatnak. Kalandos útjuk során eltűnik a csapat egyetlen lány tagja, Teresa, a fiúk az életük árán is, de megkeresik. 
 
The Scorch Trials/ Tűzpróba - Bemutató dátuma: 2015. szeptember 18.
Megosztás facebookon