asdf

Leonardo DiCaprio-val és Brad Pitt-tel készül az új Ponyvaregény?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Az amerikai mozik vezetői évente egyszer összegyűlnek Las Vegasban, hogy megismerkedjenek a következő év filmjeivel – és ilyenkor illik őket lenyűgözni. A Sonynak az idén biztosan sikerült.
A Sony Pictures filmje az Once Upon a Time in Hollywood, azaz a Volt egyszer egy Hollywood címet kapta. Az új Tarantino-film történetének főszereplője egy divatból kiment színész Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), és  a vele lakó dublőre Clint Booth (Brad Pitt). A sorozat sztár a nagyvásznon is kipróbálja magát, azonban nem járt sikerrel. 1969-re már csak tévéműsorok meghívott vendége. A film története 1969 nyarán Los Angelesben játszódik, amikor a filmipart megrázza az állapotos Sharon Tate (Margot Robbie) halála, akit meggyilkoltak.
CinemaCon18-OnceUponaTimeinHollywood
"Robert Redford és Paul Newman óta nem volt ilyen izgalmas színészpáros, mint amivel mi jövünk jövőre." – mondta a közönségének Quentin Tarantino, amikor megjelent a Caesar’s Palace konferenciatermének hatalmas színpadán. És most talán még felvágással sem vádolhatja senki, hiszen Leonardo DiCaprio és Brad Pitt lesz a két főszereplője. 

"A film az ellenkultúrák robbanásának idején, a hippiforradalom idején, az új Hollywood legjobb korszakában játszódik." – magyarázta a rendező, és még egy sokat ígérő mondatot tett hozzá –: az eddigi filmjeim közül ez áll a legközelebb a Ponyvaregény-hez. Mindehhez a rendezőjével együtt érkező Leonardo DiCaprio-nak nem volt sok hozzátennivalója.
once_upon_a_time_in_hollywood-dicaprio
"Nehéz egy filmről úgy beszélni, hogy még egy kockát sem forgattunk belőle." – mondta a színész.

Tarantino új filmjének forgatását nyáron kezdik és a tervezett bemutatója 2019. augusztus 9-én lesz, Sharon Tate halálának 50. évfordulóján.
Megosztás facebookon