asdf

Íme az első hivatalos fotók a Volt egyszer egy Hollywood-ból!

A Vanity Fair hivatalos képeket tett közzé Quentin Tarantino új, 1969-ben játszódó filmjéből. Az Once Upon a Time in Hollywood, azaz a Volt egyszer egy Hollywood az év egyik legjobban várt filmje.
A világsztárokat felvonultató Volt egyszer egy Hollywood 1969-ben, a hippimozgalom fénykorában Los Angelesben játszódik, amikor a filmipart megrázza Roman Polanski rendező állapotos feleségének Sharon Tate (Margot Robbie) halála, akit meggyilkoltak. A film főszereplője egy divatból kiment színész Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), és a dublőre Clint Booth (Brad Pitt), akik a sztárságról álmodnak. A sorozatsztár a nagyvásznon is kipróbálja magát, azonban nem járt sikerrel. 1969-re már csak tévéműsorok meghívott vendége. Al Pacino pedig Marvin Schwarz-ot az egykori tévés westernszínész, Rick Dalton (DiCaprio) menedzserét kelti életre.
once-upon-a-time-in-hollywood01
once-upon-a-time-in-hollywood02
once-upon-a-time-in-hollywood03
QT szerint a DiCaprio és Pitt együtt a nagyon izgalmas duót alkot. DiCaprio szerint a Once Upon a Time in Hollywood forgatókönyve a filmes egyik legcsodálatosabb munkája.
once-upon-a-time-in-hollywood04
once-upon-a-time-in-hollywood05
once-upon-a-time-in-hollywood06
Tarantino egy interjúban azt is elárulta, hogy a film hangulatában és karaktereiben leginkább a Ponyvaregény-hez fog hasonlítani. A Volt egyszer egy Hollywood nívós szereplőgárdája: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Dakota Fanning, James Mardsen, Michael Madsen, Tim Roth, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Lena Dunham, Emile Hirsch, Luke Perry, Scoot McNairy és James Remar is. Burt Reynolds szerepét a színész halála után Bruce Dernvette át.
once-upon-a-time-in-hollywood07
once-upon-a-time-in-hollywood08
A film bemutatója július 26-án lesz Amerikában, és a tervek szerint hozzánk augusztus 8-án érkezik a mozikba.
Megosztás facebookon