asdf

Jöhet a Ready Player Two?

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: IC Press
Készen álltok a második kalandra? Még alig startolt el a mozikban a Ready Player One, de a rajongók alig várják a második részt. Jó hír, hogy a film alapjául szolgáló könyv írója, Ernest Cline megkezdte a sorozat folytatásának megírását.
"Tiszta őrület!" – felelte Ernest Cline arra a kérdésre, hogy mi újság van vele mostanában. A Ready Player One című 2011-es regénye Steven Spielberg rendezésében kelt új életre, és a két párhuzamos jövőbeli világban, egy virtuálisban és a valóságban játszódó történet filmre álmodásában ő is komolyan részt vehetett.
ready-player-one-movie-001
Az író azonban csak néhány hete látta a kész Ready Player One-t, és azt mondja, elállt szeme-szája. Úgyhogy most vadul dolgozik.
ready-player-one-movie-002
"A Ready Player One-t mindig egy sorozat első részének szántam, de arra nem készültem, hogy a film hamarabb elkészülne, mint én a második kötettel. Ráadásul, az, amit Steven Spielberg kihozott a könyvemből, az elképesztő ihletet adott: neki köszönhetően most nagyon sok mindent újraírok az alakuló második részben, amiről már azt hittem, hogy kész vagyok vele. Közben meg mégis a könyv folytatását próbálom megírni, nem a filmét. Szóval, pillanatnyilag azt tekintem a legsürgősebb feladatomnak, hogy ha a film siker lesz, és folytatni akarják, én rögtön előhúzhassak a farzsebemből egy kész Ready Player Two-t." – nyilatkozta az író.
A film csütörtökön debütált a hazai mozikban és a Rotten Tomatoes nevű kritikai oldalon a film már most kiemelkedő értékeléssel bír, de nem csak a szakma lelkesedik: az elképesztő látványnak és a történetnek köszönhetően a film a közönség számára is olyan nagybetűs mozifilm, melyet már rég láttunk a vásznakon. A hazai vloggerek is odáig vannak Spielberg új mozijától.
Megosztás facebookon