asdf

Jessica Chastain lehet az egyik főszereplő az Az folytatásában!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Tavaly a mozikban óriási sikert aratott Stephen King - Az című horrorja, ami 35 millió dollárból készült el, és világszerte több, mint 700 millió dolláros bevételre tett szert. Így a folytatás egyértelmű volt. A kérdés inkább az volt, hogy kik fogják alakítani a 27 évvel idősebb karaktereket.
Néha a rajongóknak is lehet igazuk. Stephen King - AZ című, több mint ezer oldalas regényét a filmesek két részre bontották, és az első 500 oldal megfilmesítésének elsöprő sikere után a múlt nyáron minden filmőrült azt próbálta megtippelni, hogy ki fogja felnőtt korukban eljátszani a rettentő bohóccal szembeszálló gyerekcsapat tagjait.
AZ_jelenetfoto3
És mivel a Vesztesek Klubja egyetlen lánytagjának vörös a haja, a rajongók azonnal Jessica Chastain után kiáltottak, egy interjúban még maga az azóta 16 éves Sophia Lillis is azt nyilatkozta, hogy a nála 15 évvel idősebb, két Oscar-díjra jelölt színésznőt szeretné felnőtt utódjául.
Beverly-Marsh-Jessica-Chastain
És tessék: a papírforma úgy látszik, teljesül, és Jessica Chastain valóban leszerződik az AZ második részére, amelyben az egykori gyerekek 27 évvel később visszatérnek régi rémületeik színhelyére, hogy újból megpróbálják legyőzni Pennywise-ot, a bohócot. Az első rész volt az első olyan horror, amely Amerikában több mint 300 millió dollár bevételt hozott, így aztán nem csoda, hogy Andy Muschetti író-rendező is visszatér a folytatáshoz. A Varietyben megjelent nyilatkozta szerint egyelőre még csak tárgyalnak Chastain-nel, de valószínű a megállapodás. A forgatókönyvírók még szintén nem készültek el, de bele kell húzniuk, hiszen nyáron már dolgoznia kell a stábnak. A New Line ugyanis már kitűzte az AZ 2. premierjét 2019. szeptember 6-ra.
Megosztás facebookon