asdf

Ismerd meg a BÚÉK néhány karakterét! (interjú)

Goda Krisztina új filmje, a BÚÉK december 6-tól a mozikban, amelynek alapsztoriját az olasz Teljesen idegenek adja, ám az alkotók a magyar körülményekhez igazították, és alaposan feljavították. A főszerepben Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Hevér Gábor, Bata Éva, Mészáros Béla, Szávai Viktória és Elek Ferenc!

Buek_1000x1443_1

Goda Krisztina új rendezése, a BÚÉK című film plakátfotózása Nánási Pál stúdiójában volt. A fotózás szünetében néhány szereplő mesélt nekünk arról, hogy milyen karaktert játszik a filmben. 

A történet:

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.

Hevér GáborLengyel TamásTörőcsik FranciskaElek FerencBata ÉvaSzávai Viktória és Mészáros Béla főszereplésével december 6-tól a mozikban!

Megosztás facebookon