asdf

A Teljesen idegenek rendezője megnézte a BÚÉK-ot és imádta!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: IC Press
A szilveszterkor játszódó vígjátékra, amelyet még most is játszanak a mozik, már közel 240 000 magyar néző vett jegyet, ami nemcsak egy hazai gyártású mozifilm esetében elképesztő siker, hanem hollywoodi filmek itthoni eredményeihez képest is különleges.
A telefonüzeneteiket és -hívásaikat egy éjszakán át egymással játékból megosztó baráti társaság története ráadásul a nézők mellett a kritikusokat is elvarázsolta… és az elismeréseket még mindig lehetett fokozni! A BÚÉK feltette sikereire a koronát. Ugyanis egyetlen napra Magyarországra jött a film alapjául szolgáló olasz mozi, a Teljesen idegenek író-rendezője, Paolo Genovese. Utazásának egyetlen célja volt: látni akarta a BÚÉK-ot.
BUEK_GenoveseMagyarorszagon (3)
A magyar változat készítői, Goda Krisztina rendező, Geszti Péter, Ditz Edit és Zákonyi S. Tamás producerek társaságában nézte meg az angol feliratos változatot – és a BÚÉK újabb (fontos) sikert aratott.
BUEK_GenoveseMagyarorszagon (4)
"A magyar változat a legjobb a filmemből készült remake-ek közül! És gratulálok a nagy sikerhez!" – jelentette ki határozottan az olasz filmes, és ez sokat jelent, hiszen a Teljesen idegenek-ből többek között francia, spanyol, dél-koreai, kínai és arab nyelvű változat is készült már.
BUEK_GenoveseMagyarorszagon (1)
Az este közös vacsorával zárult, amelyen már a film néhány főszereplője, Törőcsik Franciska, Lengyel Tamás, Hevér Gábor és Elek Ferenc is részt vett. Hogy a filmeket alapul véve vacsora közben az alkotók is megmutatták-e egymásnak a mobiljukat, az az ő titkuk maradt…
BUEK_GenoveseMagyarorszagon (6)
(Fotók: Toroczkai Csaba)
Megosztás facebookon