asdf

Íme a hivatalos 8. Harry Potter történet

J. K. Rowling újabb részleteket hozott nyilvánosságra a Harry Potter és az elátkozott gyermek /Harry Potter and the Cursed Child/ című kétrészes színdarabról, amit 2016 nyarán mutatnak be a londoni West End színpadán.

Harry Potter történetek első hivatalos színpadi adaptációja 19 évvel J.K. Rowling hetedik regénye után játszódik, és cselekményének fő szála a Potter családra fókuszál, különösen és legfiatalabb gyermekre, Albus-ra koncentrál.

"Mindig is nehéz volt Harry Potter-nek lenni, és most sem könnyebb, ugyanis a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt varázslója ma már férj és három iskolás gyermek édesapja." - szól az összefoglaló, amit Rowling, John Tiffany (rendező) és Jack Thorne (író) írt. 

harry_potter-8-2016

"Míg Harry a múlttal küzd, addíg Albus kénytelen elszenvedni a családi örökség súlyát. A múlt és a jelen összemosódása során rájön apa és fia, hogy sokszor a legváratlanabb helyekről tör elő a sötétség." Egyelőre kevés infót tudunk a darabról, de az már biztos, hogy a karaktereken lesz a hangsúly, a varázslatok háttérbe szorulnak.

Megosztás facebookon